New Mass Effect: Andromeda Multiplayer Yama Çıktı

New Mass Effect: Andromeda Multiplayer Yama Çıktı

New Mass Effect Andromeda Güncelleme

New Mass Effect Andromeda Güncelleme

Başlangıç olarak; Cryo veya Incendiary cephane kullanıldığında Naladen patlaması artık hasar veriyor. Buna ek olarak veteran(emektar) saflarında değişikler var. Hata düzeltmeleriyle beraber, bu güncelleştirme, belirli silahları kullanırken ekranın kırmızı/sarı yanıp sönmesine neden olan bir sorunu temizledi. Buna ek olarak Dhan tüfeği doğruca düşmanlara yöneliyor. 

Andromeda Mart ayında piyasaya girdi. Her ne kadar eleştirmenlerden güçlü yorumlar almasa da EA CEO’su Andrew Wilson daha sonra oyunun devam serisi için parlak bir geleceği olduğunu söyledi. Kotaku’dan bir rapor ise; EA, Mass Effect serisine ara verip geliştiricilerini başka bir projeye atadığı şeklinde. 

Yakın zamanda EA, Andromeda geliştirici BioWare Montreal’in Montreal merkezli başka bir EA geliştiricisi olan Motive Studios ile birleştiğini resmen doğruladı. Tam yama notlarını görebilirsiniz. 

Mass Effect: Andromeda 31 Temmuz Patch Notları

Mass Effect: Andromeda 31 Temmuz Patch Notları:

 – Karakterlerin veteran kademeleri sadece nadir olan tüm karakterlerin sıralaması 10’a çıkarılmasından sonra düşecek. 

 – Cryo veya Incendiary cephane kullanıldığında Naladen patlaması artık hasar verecek.

 – Bir oyuncu oyunu terk ederse, Dwindling Supplies ve Empty Resupply görev değiştiricilerinin düzgün çalışmaması sorunu düzeltildi. 

 – Dhan tüfeği doğruca düşmanlara yöneliyor.

 – Özel cephane kullanıldığında tabanca ve keskin nişancı tüfeklerinin Bulwark, Siphon ve Concussive türevlerinin düşmanları çok yavaş durdurulduğu sorun düzeltildi. 

 – Empty Resupply görev değişkeni aktif olduğunda Supply Pack Transmitter kullanırken azalan yedek cephane sorunu düzeltildi. 

 – Supply Pack Transmitter ile İlk Yardım kullanma artık düşmanları iyileştirmiyor.

 – Sifon ve Bulwark silahlarını kullanırken ekranın kırmızı/sarı yanıp sönmesine neden olan sorun düzeltildi.

 – Rank XIV Ortak Karakterler artık Rank XV olarak görüntülenmiyor.