Niantic Pokemon Go’yu AR Fotoğraf Makinesine Dönüştürüyor

Niantic Pokemon Go’yu AR Fotoğraf Makinesine Dönüştürüyor

Go Snapshot

Go Snapshot

Pokemon Go‘daki artırılmış gerçeklik fotoğraf modu yakında Pokemon‘unuzun fotoğraflarını çekmeniz için daha iyi bir yol sunacak. AR+ modunu kullanarak vahşi doğada gördüğünüz Pokemon’un fotoğraflarını zaten çekebilseniz de, Go Snapshot güncellemesi, daha önce yakaladığınız Pokemon ile poz vermenize ve etkileşime geçmenize olanak sağlar.

Go Snapshot‘u etkinleştirmek için kamerayı açabilir veya çantanızdaki belirli bir Pokemon’a gidebilirsiniz. Mükemmel yeri ve fotoğrafını çekmek istediğiniz Pokemon’u seçtikten sonra, Poke Topu’nu o yere fırlatmak için ekrana dokunun. Daha sonra, fotoğraflarınız için en iyi açıyı bulmada gerçek boyuttaki Pokemon etrafında hareket edebilecek ve hatta dikkatini çekerek dönmesini sağlayacaksınız.

Pokemon Go’nun diğer mobil oyunlardan (özellikle Fortnite’dan) yoğun bir rekabetle karşı karşıya kalmasıyla, Niantic’in Go Snapshot gibi eğlenceli güncellemeler eklemesi insanların geri gelmelerine yardımcı olabilir. Niantic, Go Snapshot’un yakında hazır olacağını söyledi.