Nicolas Cage, Amazon’la Yapılan Durdurulamaz Pazarlıklarında Gelecek Noir Spider-Man Rolü İçin Onay Verdi.

Nicolas Cage, Amazon’la Yapılan Durdurulamaz Pazarlıklarında Gelecek Noir Spider-Man Rolü İçin Onay Verdi.

Son zamanlarda, Nicolas Cage‘in Amazon stüdyosuyla gelecek dizide Noir Spider-Man rolü için görüşmelerde bulunduğu dedikodusu ortaya çıktı. Aktör, SXSW 2024 film festivali sırasında bu bilgiyi doğruladı:

“Evet, gerçekten görüşme yaptık. Herkesin bildiği gibi bu karakteri seviyorum. Bu karakterin bir tür derleme karakter olduğunu düşünüyorum. Altın Çağ Hollywood’un favori oyuncularını, yani Robinson, Cagney, Bogart’ı, birçoğu tarafından Stan Lee’nin şaheseri olarak kabul edilen bir karakterde birleştirebilirdim. Ancak henüz kesin bir şey yok, bu sadece bir konuşmaydı.” – Nicolas Cage söyledi

Daha önce, aktör Miles Morales hakkındaki animasyon filminde Noir Spider-Man’i seslendirmişti. Amazon’dan gelecek dizinin çıkış tarihi bilinmiyor.

Noir Spider-Man, 1930’ların sert New York’unda yer alan, noir tarzında tasarlanmış bir alternatif Spider-Man versiyonudur. Daha popüler olan Spider-Man’den farklı olarak, bu versiyon karanlık, yozlaşmış bir dünyada suçla savaşan sert bir dedektif olarak tasvir edilir, süper kahraman öğelerini suç dramasına ağırlık veren, ahlaki ikilemleri ve kriminal dramaları vurgulayan noir karakterleriyle birleştirir.