Nier: Automata Game of the YoRHa Edition PC’ye Geliyor

Nier: Automata Game of the YoRHa Edition PC’ye Geliyor

Nier: Automata Game of the YoRHa Edition

Nier: Automata Game of the YoRHa Edition

ESRB web sitesinde bir değerlendirmeye göre Nier: Automata Game of the YoRHa Edition PC’ye ve PS4’e geliyor. Bu muhtemelen PC oyuncularının beklediği bir tür güncelleme değil.

Platinum’un en iyi oyunlarından biri ve 2017’nin en iyi aksiyon oyunlarından biri olmasına rağmen, PC portu açıkçası biraz karmakarışık. Hiçbir şey düzeltmeyen DLC güncellemesinin yanı sıra PC’de tek bir yama gelmedi.

Eleştirmenler Nier: Automata PC portunun geri kalmış kalitesine dikkat çektiler ve şimdi hiçbir şey değişmedi. Sadece bazı Kaldaien gibi modifiye ediciler, Square Enix’in şu ana kadar yapamadığı şeyi yaparak oyunun sorunlarının üstesinden gelebilecek bir mod geliştirdi.

Geçtiğimiz yıl, Haziran ve Temmuz aylarında Nvidia ve AMD, bir sorunu çözecek bazı sürücüleri piyasaya sürdü, ancak bu sadece PC desteğinin kapsamıydı. Aynı zamanda, Square Enix, oyunun Steam versiyonu ile ilgili daha fazla meseleyi ele almak için çalıştığını söyledi. Ama yapılmadı.

Bu yaklaşan GOTY sürümü bir şey düzeltir mi? Bilemiyoruz. Ama port kalitesinde iyileştirmeler içeriyorsa, buna değer olacaktır.