NIeR: Automata’nın 2B karakteri, Granblue Fantasy Versus: Rising’in oyuna Şubat ayının sonunda katılacak.

NIeR: Automata’nın 2B karakteri, Granblue Fantasy Versus: Rising’in oyuna Şubat ayının sonunda katılacak.

Bugün, Frosty Faustings turnuvası sırasında Cygames şirketi Granblue Fantasy Versus: Rising dövüş oyunu için bir sonraki güncelleme hakkında haberler paylaştı.

Şirket direktörü Tetsuya Fukuhara turnuvada bulunamadı, ancak canlı yayındaki video mesajında 1.2 güncellemesi ve buna uygun DLC ve Battle Pass’in 20 Şubat’ta piyasaya çıkacağını açıkladı.

NIeR: Automata’dan 2B’nin DLC karakteri olarak oyuna katılacağını ve 1.2 güncellemesi ile “çeşitli güncellemeler” getireceğini duyurdu. 2B’nin dövüş tarzı hala geliştirilmekte olduğundan, oynanışı daha sonra tanıtılacak.

Ayrıca, Premium Battle Pass’e dahil edilecek yeni “Kırmızı Bombacı” kostümü ile Zeta’nın da yeni bir kostüme sahip olacağı duyuruldu.

Oyun içi kıyafeti aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Fukuhara bey, Frosty Faustings’deki Granblue Fantasy Versus: Rising turnuvasına katılan büyük katılımdan memnun olduğunu belirtti ve son zamanlarda oyunu etkileyen çevrim içi oyuncu eşleme sorunları hakkında bilgi sahibi olduklarını ve bu rahatsızlıklar için özür dilediğini söyledi.

Ayrıca, geliştiricilerin hataları düzeltmek için sıkı çalışmaya devam edeceklerini ve oyunu mümkün olan en iyi hale getireceklerini söz verdi.

Granblue Fantasy Versus: Rising şu anda PS5, PS4 ve PC için mevcut. Orijinal Granblue Fantasy: Versus’un 2020’de piyasaya çıkan versiyonu olan bu oyun, ekstra oynanış mekanikleri ve yeni karakterlerle yeniden piyasaya sürüldü.