Nightingale’in viktorya döneminde geçen hayatta kalma oyununun stres testi 2 Şubat’ta başlıyor.

Nightingale’in viktorya döneminde geçen hayatta kalma oyununun stres testi 2 Şubat’ta başlıyor.

Nightingale, hayatta kalma oyunu olan neo-Viktorya dönemi oyunu, Inflexion Games tarafından geliştirildi ve Cuma günü bir stres testi yapacak, ancak test sadece üç saat sürecek.

Nightingale stres testine katılmak için Steam sayfasına gidip “erişim isteği” düğmesine tıklamanız gerekiyor. Inflexion, 2 Şubat saat 20:00’de erişim sağlamaya başlayacak ve sunucular bir saat sonra, saat 21:00’de açılacak. Test, 3 Şubat TSİ 00:00’da sona erecek.

PlaysTest NDA (gizlilik anlaşması) kapsamında olmayacak, bu nedenle oyuncular videolar çekebilecek ve ekran görüntüleri paylaşabilecekler.

Test, oyunculara geliştirilmiş araçlar ve ekipmanlar sağlayacak olan “Nightingale’ın orijinal oyun sürecinin kişiselleştirilmiş bir versiyonunu” içerecek ve ayrıca yaklaşık olarak oyunun ilk 10 saatinde toplanabilecek olan bazı reçetelerin kilidini açacak. Inflexion’a göre, oyuncular ayrıca hemen kooperatif modda arkadaşlarına katılabilecekler.

Ekip, şunları açıkladı:

“22 Şubat’ta oyunu ilk kez oynayan oyuncuların karşılaşacakları deneyimden farklı bir deneyim olacak, ancak stres testinin bu ayın sonunda başlatılmadan önce oyunculara neleri bekleyebileceklerini hissettirmek için seyahatin erken aşamalarında bazı ek araçlar ve kaynaklar sunmasını istedik. Oyuncak montajlarına herhangi bir kısıtlama getirilmedi, bu nedenle sunucular çevrimiçi ve çalıştığı sürece herkes oynayabilir.”