Nintendo Switch Eshop’a 6 Oyun Eklendi

Nintendo Switch Eshop’a 6 Oyun Eklendi

Her zamanki gibi günümüzün yayın serisi yeni bir ACA Neo Geo unvanını içeriyor: SpinMaster, 1993’te orijinal olarak yayınlanan karikatür bir dövüş oyunu. Oyun, Johnny ve Tom olarak, yan kaydırma aşamaları boyunca savaşmak ve deli bilim adamı Dr. De Playne’yi durdurmak için çeşitli silahlar (bir yo-yo dahil) kullanmaları gereken iki oyuncuya kadar oynanmasına izin verir. Diğer tüm ACA Neo Geo oyunları gibi SpinMaster 8 $/£ 6.29 fiyat etiketi taşır. 

Ayrıca bugün duyurulardan bir diğeri; iki karakteri aynı anda bulmacalarla kontrol etmeye yarayan bölmeli ekran “paralel bulmaca oyunu” olan Semispheres‘dir. 10 dolara satılıyor. Bunun ötesinde, Quest of Dungeons ($ 9/£ 8), retro görseller ve permadeath ile bir zindan paletli oyun. Bugünün yeni bültenleri; modaya uygun şekilde üretilen şık bir platform olan 36 Fragments of Midnight (3 $/£ 3), Kingdom: New Lands (15 $/£ 13.49), benzersiz bir yan kaydırma simülasyon/strateji oyunu ve kart yarışçısı Beach Buggy Racing (10 $/£ 10).

Yakında Switch için halen gelecek başka oyunlar var. Yarın, oyuncuların gezegenler ve patlayan düşmanlar arasında atlamak için yer çekimi değiştiren bir yan kaydırma aksiyon oyunu olan Robonauts‘un serbest bırakılması bekleniyor. Oyun genellikle 15 dolara satılıyor, ancak önümüzdeki iki hafta içinde alanlar 13.49 dolardan indirimli olarak satın alabilirler. 

2K Sports‘un popüler basketbol serisi NBA 2K18‘deki en yeni oyun, önümüzdeki hafta 19 Eylül’de gelecek. Yakında başlayacak olan oyun ön sipariş verdiyseniz, 15 Eylül’de oynayabileceksiniz.