Nintendo Switch için Fortnite 60 FPS’de Çalışmayacak

Nintendo Switch için Fortnite 60 FPS’de Çalışmayacak

Fortnite Nintendo Switch Sürümü

Fortnite Nintendo Switch Sürümü

Popüler battle royale oyunu Fortnite, belirli senaryolarda tüm platformlarda sağlam bir kare hızı elde etmek için mücadele edebilir. Ancak Nintendo Switch sürümü, en azından bir noktada, aksiyon dolu savaşlarda düzgün bir kare hızını korumak için en zor zamana sahip. Yeni bir Reddit AMA sırasında, birisi Epic’e stüdyonun Fortnite’ın Switch sürümünü 60 FPS‘de yayınlayabilmesinin mümkün olup olmadığını sordu. Bu olmayacak.

Bir geliştirici, “Korkarım ki kartlarda yok.” dedi.

Yalnızca bu değil, geliştirici Epic’in Switch’teki tekrarlar için video çekmeyi geri getirmeyi planlamadığını söyledi. Epic genel performansı iyileştirmeye çalışmak amacıyla yapıldığını belirten bir hamleyle geçen yıl Fortnite’ın Switch sürümünden video çekimi durdurmuştu. İstemci tarafı tekrarlarının Fortnite’a geri dönmesi beklenmiyor olsa da Epic, sunucu tarafı tekrarlarını bir süre önce piyasaya sürmeyi planladığını söyledi.

Diğer Fortnite haberlerinde, Epic geçenlerde respawna izin vermeyi düşündüğünü söyledi ve yakında Sezon 8’de daha fazla şey öğrenebiliriz. Son zamanlarda, Epic’in oyunun seslerini güncellemeyi ve iyileştirmeyi planladığını öğrenirken, geliştiricinin aynı zamanda yanlışlıkla satın almayı önlemeye yardımcı olacak önlemleri araştırdığı da öğrenildi. Sadece bu değil, Epic gelecekte eklenecek yeni bir tek kullanımlık araç üzerinde çalışıyor.

Fortnite Sezon 8, 28 Şubat’ta başlıyor ve yeni sezonun korsan teması olacak gibi görünüyor. Epic, muhtemelen sezonla birlikte yeni bir Battle Pass yayınlayacak. Özellikle, bu Fortnite’ın rakip Apex Legends lansmanından bu yana ilk yeni sezonu.