Nintendo Switch için Yeni Pokemon Oyunları Sword ve Shield Açıklandı

Nintendo Switch için Yeni Pokemon Oyunları Sword ve Shield Açıklandı

Yeni Pokemon Oyunları Sword ve Shield

Yeni Pokemon Oyunları Sword ve Shield

Pokemon Day için özel bir Nintendo Direct sırasında, Nintendo nihayet Nintendo Switch için Pokemon oyunlarını açıkladı. Oyunlar 8. Nesili temsil ediyor gibi görünüyor. Pokemon Sword ve Pokemon Shield olarak adlandırılan oyunlar “2019 yılının sonlarında” piyasaya sürülecek. Oyunu fragmanda görebilirsiniz.

Oyunlar Galar adında ve İngiltere’nin görünüşüne benzeyen yeni bir bölgede kurgulanıyor. Üç başlangıç yaratığı, Nintendo’nun Pokemon Direct sunumunda gösterildi; bunlar Grookey adında bir çim maymunu, Scorbunny adında bir ateş tavşanı ve hüzünlü bir su kertenkelesi olan Sobble. Oynanış Direct’de gösterildi, ama fazla ayrıntılı bir şekilde değildi. Yine de anlaşılan, diğer şeylerin yanı sıra rastgele karşılaşmaları geri getirecek gibi görünüyor.

Sword ve Shield, daha önce Sun ve Moon’u yöneten ve 2002’den beri Pokemon Ruby ve Sapphire’dan beri seri üzerinde çalışan Shigeru Ohmori tarafından yönetiliyor. İzleyebileceğiniz Sword ve Shield’ın fragmanını takiben Pokemon Company, bu yeni oyunların yanı sıra daha fazla Pokemon serisi üzerinde çalıştığını söyledi. Ama daha fazla ayrıntı onaylanmadı.

Pokemon Company, ilk kez E3 2017’de yeni Pokemon oyunları üzerinde çalıştığını açıklamıştı. O zamandan beri, yayıncı yaklaşmakta olan oyunlar hakkında çok az şey söyledi. Sadece onların “temel RPG Pokemon oyunları” oldukları ve 2019’un ikinci yarısında yayınlanacaklarını biliyoruz.

“Temel RPG” tanımı, en son Pokemon oyunları olan Let’s Go, Pikachu ve Let’s Go, Eevee’nin aksinedir. Yeni oyuncuları ana hat serisine sokmak için mobil fenomen Pokemon Go‘nun bazı öğelerini dahil etmişlerdi.

Pokemon Sword ve Shield

Pokemon Sword ve Shield

Pokemon Sword

Pokemon Sword

Pokemon Shield

Pokemon Shield

Yeni Pokemon Oyunları

Yeni Pokemon Oyunları