Nintendo Ücretsiz Switch Online Uygulamasını Çıkardı – Splatoon 2

Nintendo Ücretsiz Switch Online Uygulamasını Çıkardı – Splatoon 2

Uygulama, arkadaşlarınızı çevrimiçi maçlara davet etmenize ve sesli sohbet uygulamasını kullanmanıza olanak tanıyan Splatoon 2’yi bu hafta piyasaya çıktığında destekleyecek. Buna ek olarak, insanları özel savaşlara, lig savaşlarına, Salmon hareketlerine ve Splatfest savaşlarına davet edebilirsiniz. Bunların tümü SplatNet 2 adı verilen bir hizmetin içindedir.

Nintendo Switch Online uygulaması, Splatoon 2’nin çevrimiçi işlevselliği gibi ücretsizdir. Fakat sadece Switch’in çevrimiçi hizmeti resmi olarak 2018’de piyasaya sunuluncaya kadar ücretsizdir. O tarihten sonra yıllık üyelik 20$ olacaktır. Ayrıca aylık ve 3 aylık abonelikler de alabilirsiniz. 

Uygulamanın kullanımı için gereken sürümler, Android cihazlar için; 4.4 veya daha yeni bir sürüm, iPhone için; iOS 9.0 veya daha yeni bir sürümü olmalıdır. Desteklenen diller: İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Japonca, Almanca, Hollandaca, Rusça, Portekizce ve İtalyanca. Ne yazık ki şimdilik Türkçe dil desteği yok. 

Splatoon 2, şu anda Nintendo Switch Online uygulaması için tek desteklenen oyun, ancak muhtemelen zamanla daha fazla oyun eklenecektir. Splatoon 2, Nintendo Switch için 21 Temmuz’da hizmete girecek. İlk bakışta, Splatoon 2 ilk oyuna çok benziyor olabilir. Ama ufak değişiklikler, tek oyuncu modu ve Lig Savaşların’daki büyük dokunuşlar zaten eşsiz olan atıcıya daha yeni bir tazelik katmış. İlk oyunu oynadıysanız zaten bu devam oyununu da beğeneceksiniz.