Nisan 2019’da Çıkacak Yeni Oyunlar

Nisan 2019’da Çıkacak Yeni Oyunlar

Nisan 2019 Yeni Oyunlar

Nisan 2019 Yeni Oyunlar

Bomber Crew: Complete Edition

1

Nisan ayı geldi, neredeyse 2019 yılını yarıladık. Bu yıl zaten PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’te bazı önemli oyunların çıkışını gördü ve bu ay Mart ayına kıyasla oldukça sessiz olsa da, yine de her platformda bazı büyük oyunlar var.

Ayın en büyük oyunları Mortal Kombat 11 ve Gone Days‘tir. NetherRealm’in kanlı dövüş serisindeki en son oyun ve diğeri de Sony’nin uzun zamandır beklenen zombi hikayeli oyunu. Ama bunların yanında bu ay ufukta daha birçok oyun var. 2017’nin en beğenilen isimlerinden ikisi, Cuphead ve Hellblade: Senua’s Sacrifice Nisan ayında Switch’e geliyor. Square Enix, Final Fantasy X/X-2 Remaster ve Final Fantasy XII: The Zodiac Age‘i Switch ve Xbox One’a getiriyor.

HAL’in akıllı bulmaca platformları serisinin ilk Switch programı olan SteamWorld Quest: The Hand of Gilgamech ve BoxBoy + BoxGirl‘ün yanı sıra bu ay yolda pek çok başka oyun var. Aşağıda Nisan 2019’daki en büyük oyunların tümünü görebilirsiniz.

Darksiders: Warmastered Edition

1

1. Nintendo Labo VR Kit (Switch) – Nisan 12

1. Nintendo Labo VR Kit (Switch) - Nisan 12

Super Dragon Ball Heroes: World Mission

1

Nintendo’nun bu ay Switch için en büyük oyunu, şirketin büyüyen DIY oyunları serisinden dördüncüsü olan Nintendo Labo VR Kit’tir. Paketin tamamı, bir oyun kartı ve altı benzersiz Toy-Con aksesuarını bir araya getirmek için kullanılan çeşitli el yapımı malzemeler ile birlikte gelir. Bu, Switch donanımıyla birleştirildiğinde, temel VR’da bir sürü mini oyun oynamanıza izin verir. Hatta The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi bazı Switch oyunlarını bile içerir. Tam Labo VR Kiti 80 dolar, başlangıç seti ise 40 dolardır.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

1

2. Cuphead (Switch) – Nisan 18

2. Cuphead (Switch) - Nisan 18

Dangerous Driving

1

Microsoft ve geliştirici Studio MDHR, Xbox One ve PC’de ilk kez piyasaya sürüldükten bir yıl sonra, eleştirmenlerin beğenisini kazanan Cuphead’i 18 Nisan’da Nintendo Switch’e getiriyor. Switch sürümü yalnızca aynı zorlu run-and-gun oynanışına ve sevilen 1930’lar tarzı görsel çizimlerine sahip olmayacak, ayrıca, başlatma sonrası bir güncelleme ile Xbox Live desteği alacak. Nintendo’nun melez konsolunda oynarken bile oyundaki başarıların kilidini açmanıza izin verecek.

Neo Atlas 1469

1

3. Mortal Kombat 11 (PS4, Xbox One, Switch, PC) – Nisan 23

3. Mortal Kombat 11 (PS4, Xbox One, Switch, PC) - Nisan 23

Shovel Knight Showdown

1

NetherRealm’ın uzun süredir devam eden dövüş oyunu serisi Mortal Kombat 11’in en son oyunu, bu ayın sonunda PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’e gelecek. 2015’teki Mortal Kombat X olaylarından sonra kurgulanan oyun, karakterlerin geçmiş ve şimdiki sürümlerinin yüz yüze geldiği ve Zamanın Koruyucusu olan Kronika’nın işleyişinin durdurulmasını gereken bir zaman bükme hikayesini anlatıyor. Ayrıca, Scorpion ve Liu Kang gibi favorilerin gelmesinin yanı sıra Elder God Cetrion gibi tamamen yeni karakterlere kadar etkileyici bir savaşçı listesine sahiptir.

Zanki Zero: Last Beginning

1

4. Days Gone (PS4) – Nisan 26

4. Days Gone (PS4) - Nisan 26

Earth Defense Force: Iron Rain

1

Uzun bir bekleyişten sonra, Sony’nin PS4’e özel zombi hayatta kalma oyunu Days Gone sonunda 26 Nisan’da piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyun oyuncuları, Kuzeybatı Pasifik’in açık dünyadaki kıyamet sonrası kalıntılarını motorsikletiyle gezen, Freakers olarak bilinen zombi benzeri yaratıklarla savaşan ve diğer kurtulanlara yardım eden ödül avcısı Deacon St. John rolüne sokuyor.

Hellblade: Senua’s Sacrifice

1

Nisan 2019 Yeni Oyunlar (Tam Liste)

Nisan 2019 Yeni Oyunlar (Tam Liste)

Nintendo Labo VR Kit

1

Konami Anniversary Collection: Arcade Classics

1

Sizce En Heyecan Verici Oyun Hangisi Olacak?

3

Anno 1800

1

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

1

World War Z

1

Cuphead

1

Dragon’s Dogma: Dark Arisen

1

Mortal Kombat 11

1

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

1

BoxBoy + BoxGirl

1

Days Gone

1

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

1