Nisan ayında oyuncuların ana tercihi Stellar Blade oldu

Nisan ayında oyuncuların ana tercihi Stellar Blade oldu

Keyifli aksiyon oyunu Stellar Blade, Güney Koreli Shift Up stüdyosundan güzel kadın karakterlerle geçen ayın sonunda piyasaya sürüldü. Proje, açık kıyafetlerden ziyade derin dövüş sistemi ve ilginç hikaye nedeniyle birçok oyuncunun kalbini hemen kazandı. Aksiyon, başlangıçta yüksek satışlar ve mükemmel derecelendirmeler kazandı. Şimdi ise Stellar Blade’in başarısı Nisan ayında oyuncuların tercihi ile taçlandırıldı.

Her ay PlayStation oyun bölümü, kullanıcıları arasında en iyi çıkışları belirlemek için bir ankete başlar. Bu bağlamda, Mart ayında ana oyunun performans sorunlarına rağmen Dragon’s Dogma 2 olduğu belirlenmişti. Nisan ayında oyuncuların seçimi ise daha da belirgin hale geldi. Çoğu kullanıcı Stellar Blade’i tercih etti.

Artık Güney Koreli aksiyon oyununun ilk ödülünü aldığı söylenebilir. Stellar Blade, Nisan 2024’ün “Oyuncuların Tercihi” unvanına layık görüldü. Bu unvan yıl sonu sonuçlarıyla kıyaslanamaz, ancak bunun diğer birçok ödülün sadece ilki olduğuna inanmak istiyoruz.

Hatırlatmak gerekirse, hayranlar daha önce baş karakterin göğüs modeli hakkındaki gözlemlerini paylaştı ve sansürlenmemiş kıyafet versiyonlarından bahsetti.