No Man's Sky Sentinel Güncellemesini Yayınladı

No Man's Sky Sentinel Güncellemesini Yayınladı

No Man's Sky, hala birçok oynayanı bulunan bir uzay keşif oyunu. 2021, Companions, Prisms ve Expeditions dahil olmak üzere üç büyük güncelleme gördükten sonra, Hello Games bu kez Sentinel güncellemesinden başlayarak 2022'yi No Man's Sky’ın yıldız yılı olacağını vaat ediyor.

No Man's Sky Sentinel tamamen savaşla ilgili. Yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni araçlar ve Sentinel'lerin kökenine inen ve kendi Sentinel yapay zekalı evcil hayvanınızla biten yeni bir hikayeye sahip.

 

Gezginlerin Sentinel tehdidiyle savaşmak için edinebilecekleri yeni araçlarla oyuna başlıyoruz. Sentinel birimlerine büyük hasar veren mavi oklar ateşleyen yüksek enerjili yeni bir Nötron Topu oyuna eklendi. Aktif bir gizlenme cihazı, yeni sersemletici bombalar düşman sistemlerini bozarak hızlı bir kaçışa izin verirken gözden kaybolmanıza izin veriyor.

Ancak, Sentinel'ler de güçlendirildi. Yeni elit dronlar arasında ağır tanklar, sihirdarlar ve onarım birimlerinin yanı sıra korkunç Sentinel Hardframe Exomech bulunuyor. Minotaur Exomech'iniz gibi, Hardframe lazerler, atlama jetleri ile donatılmış olarak geliyor ve araziyi yok eden el bombaları ateşliyor. Sentineller ayrıca kendilerini geri dönüş ateşinden korumak için enerji kalkanları da açabiliyorlar.

Görsel bir revizyon, tüm bu dövüşü çok daha heyecanlı hale getiriyor ve Multitool'unuzu gerçek bir savaş silahı gibi hissettiriyor. Bunun için silah hissi ve akışında geniş bir ince ayar ve iyileştirme listesi yapıldı.

Hepsinden iyisi, sizi özel ödüller ve gizemli hikayeler içeren yeni Sentinel Sütunlarını araştırmaya gönderen Anomali'den edinilebilecek yepyeni bir görev var. Sentinellerin, Atlas'ın kökenleri ve evrenin kendisinin başlangıcı hakkında daha fazla bilgi edinmeyi bekleyin.

Ayrıca, önümüzdeki hafta yepyeni bir keşif gezisinin başlatılması da dahil olmak üzere 2022'den daha fazlasını bekleyebiliriz. Adı “Exobiology”, bu keşif gezisinin konusuna dair elimizdeki tek ipucu bu.

No Man's Sky Sentinel güncellemesi, yakında Nintendo Switch'e de çıkacak olan No Man's Sky'ın oynandığı her platformda artık mevcut.