No Man’s Sky için ORBITAL’in büyük güncellemesinde gemi editörü ve uzay istasyonlarında önemli değişiklikler sunuldu.

No Man’s Sky için ORBITAL’in büyük güncellemesinde gemi editörü ve uzay istasyonlarında önemli değişiklikler sunuldu.

Şon Mürrey’in uzayda geçen kum havuzu No Man’s Sky için büyük bir güncelleme ipuçları verdiği ve hemen ardından bu güncellemenin yayınlandığı geçen zaman çok kısa oldu.

ORBITAL güncellemesinde bulunan en büyük eklemelerden biri, uzay istasyonları sisteminin yeniden yapılanması. Bugüne kadar bu, oyunun içinde rastgele oluşturulmayan tek öğe idi, ancak şimdi motor iyileştirmeleri sayesinde büyük iç ve dış mekanlar yaratılabilecek, geliştirilmiş yansımalar ve metal yüzeylerle. Güncellemeden sonra uzay istasyonlarının dış yüzeyleri daha önce görülmemiş bir ölçek ve çeşitlilik kazanacak, iç mekanlar ise daha büyük, rastgele oluşturulan ve çeşitli, birçok mağaza ve eğlence mekanı ile.

No Man’s Sky’ın 27. güncellemesi, hayranlarının uzun zamandır beklediği bir özellik de içerir: gemi editörü. Bu editör sayesinde oyuncular gemilerini özelleştirebilecek ve daha önce hiç görülmemiş uzay gemisi türleri yaratabilecekler, parçalardan ve harabelerden toplanan bileşenlerle oluşturulabilirler. Ayrıca ORBITAL güncellemesiyle birlikte yeni bir lonca sistemi, filo fırkateynlerini görevlendirmek ve çok daha fazlası eklendi. Güncelleme eklemeleri hakkında daha fazla bilgi için oyunun resmi web sitesine bakabilirsiniz.

No Man’s Sky zaten PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında mevcut.