No Rest for the Wicked Adlı Rol Yapma Oyununun Bir Buçuk Saatlik Oynanışı

No Rest for the Wicked Adlı Rol Yapma Oyununun Bir Buçuk Saatlik Oynanışı


Eurogamer, Moon Studios tarafından geliştirilen yaklaşan No Rest for the Wicked rol yapma oyununa ait 90 dakikalık oynanış videosunu paylaştı. Bu video size oyunun nasıl göründüğü ve nasıl oynandığı hakkında bir fikir verecek.

No Rest for the Wicked’da savaş sağlık ve dayanıklılık çubuklarıyla planlı ve taktiksel olacak. Bu, No Rest for the Wicked’ın Diablo veya Path of Exile gibi başka bir klon gibi hissettirmeyeceği hoş bir sürpriz. No Rest for the Wicked’da ayrıca patronlarla savaşlar ve geniş bir silah seçimi olacak. Her benzersiz silah farklı özelliklere ve büyülere sahip olacak, diğerlerinden ayıran özellikler olacak. Ayrıca her silahın farklı kombinasyonları açan farklı runları olacak.

Oyunda ayrıca The Legend of Zelda: Breath of the Wild’dan ilham alınacak bir şey de olacak. Daha doğrusu, oyuncular kendilerini iyileştirmek için yemek hazırlayabilecekler. Bu oyundaki diğer birçok rol yapma oyunundan büyük farkı da mana olmayacak olması. Bunun yerine, oyunda başarıya ulaştıkça artan bir konsantrasyon göstergesi olacak. Her sınıf ayrıca özel yetenekleri için konsantrasyonu kullanacak.

Ayrıca, oyunun hem tek oyunculu hem de dört oyuncuya kadar destekleyen bir işbirlikçi modu olacak.

No Rest for the Wicked’ın Steam’de erken erişimde yayınlanması planlanan tarihi 18 Nisan.