Nobuo Uematsu, Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının final bölümü için başlık şarkısını yazacak

Nobuo Uematsu, Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının final bölümü için başlık şarkısını yazacak

Nobuo Uematsu, Final Fantasy serisinin efsanevi bestecisi, Final Fantasy 7’nin remake’inin final bölümünde çalışacak. Ona göre, Tetsuya Nomura ve Square Enix ile işbirliği yapmak, Cloud Strife’ın yolculuğunu tamamlamak için “büyük bir onur” olacak.

Square Enix’in müzik kanalında bir yayın sırasında Uematsu, Nomura ve senarist Kazushige Nojima ile bir araya geldi ve Rebirth “No Promises to Keep” parçasının oluşturulması konusunu tartıştı. Bir noktada yönetmen besteciye geri dönüp Final Fantasy 7 Remake üçlemesini tamamlamasını ve “centilmen anlaşması” yapmasını teklif etti. Besteci bunun “büyük bir onur” olacağını söyledi.

Uematsu, kariyerinin sona erdiğini söylediği ancak kameralar önünde üçüncü, henüz ismi olmayan oyunun ana temasını oluşturmak için çalışmayı kabul etti.

Nomura: İlk ve ikinci Final Fantasy 7 oyunlarında çalıştığınız için, üçüncü oyun için geri dönmeniz mantıklı olur. Henüz resmi bir açıklama yapmadık ama umarım bir sonraki oyunda yer alabilirsiniz. Yapacak mısınız? Tekrar belirtmek gerekirse, bu resmi bir açıklama veya teklif değildir. Sadece bir centilmen anlaşma, mümkün mü? Üçüncü oyuna geri dönecek misiniz?

Uematsu: Onur duyarım.

Hatırlatmak gerekirse, besteci yakın zamanda tam film müziği yapmayacağını itiraf etti. Final Fantasy 7 Remake’in final bölümünde adının bazı parçaların jeneriklerinde yer alabileceği mümkündür.