Nocturne ct, Nocturne Counter, Nocturne Counterları – Nocturne’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Nocturne ct, Nocturne Counter, Nocturne Counterları – Nocturne’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Nocturne Counter

Nocturne Counter

Nocturne counter (Nocturne ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Nocturne Ebedi Kâbus; Bilinç sahibi tüm varlıklara musallat olan kabusların şeytani bir alaşımı, Nocturne olarak bilinen şey, saf kötülüğün ilkel gücü haline geldi. Görünüşte akışkan bir kargaşa timsali kaotik, soğuk gözleri olan ve kötü görünümlü bıçaklarla bezeli bir gölgedir. Ruh aleminden kurtulduktan sonra, Nocturne uyanık dünyaya inerek, sadece gerçek karanlıkta gelişebilen bir tür terörün beslenmesini sağladı.

Öncelikle LoL karakteri Nocturne’nın yeteneklerini hatırlayalım.

Nocturne Yetenekler

Umbra Bıçakları
Her 10 saniyede, Nocturne’un bir sonraki saldırısı, etrafındaki düşmanlara % 120 Fiziksel Hasar verir ve kendini iyileştirir.

Karanlığın Eli
Nocturne hasarı veren, bir Karanlık Yol bırakan ve şampiyonların bir Karanlık Yol ayrılmasına neden olan bir gölge bıçağı fırlatır. Yolda iken Nocturne birimler arasında hareket edebilir ve Hareket Hızını ve Saldırı Hasarı’nı artırır.

Karanlık Örtüsü
Nocturne bıçaklarını güçlendirir ve Saldırı Hızı’nı pasif olarak kazanır. Karanlık Örtüsü’nü aktive etmek, Nocturne’un gölgelere dönüşmesini sağlar, böylece tek bir düşman yeteneğini engelleyen ve başarılı olursa pasif Saldırı Hızı’nı ikiye katlayan büyülü bir bariyer oluşturur.

Tarifsiz Dehşet
Nocturne, hedefinin zihnine bir kabus yerleştirir, her saniyede hasar verir ve sürenin sonuna kadar menzilden çıkmazsa hedefe korku uygular.

Paranoya
Nocturne, tüm düşman şampiyonlarının görüş yarıçapını azaltır ve müttefik vizyonunu bu süreçte ortadan kaldırır. Daha sonra yakındaki bir düşman şampiyonuna atlayabilir.

Nocturne Counterlar’ına (Nocturne ct) bir göz atalım.
Nocturne ct, Nocturne Counter, Nocturne Counterları:

Nocturne’a Karşı İyi Olan Rakipler

Nocturne'a Karşı İyi Olan Rakipler

Nocturne’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Nocturne'a Karşı Kötü Olan Rakipler