NVIDIA, Horizon Forbidden West Complete Edition’ın PC sürümü için iki yeni ekran görüntüsü yayınladı

NVIDIA, Horizon Forbidden West Complete Edition’ın PC sürümü için iki yeni ekran görüntüsü yayınladı

Horizon: Yasak Batı – PlayStation için PC’ye çıkacak bir sonraki oyun. Horizon: Zero Dawn’un devamı daha büyük bir açık dünya, çeşitli görsel ve oyun geliştirmeleri ve oyuncuların oynaması gereken yeni bir kampanya sunuyor. PC için oyunda Burning Shores genişleme paketi de bulunacak.

Horizon: Yasak Batı birkaç ay önce PC için duyurulmasına rağmen, yayınlanmasına sadece birkaç hafta kaldı. Sonuç olarak Sony resmi çıkış tarihini – 21 Mart’ı duyurdu ve NVIDIA şirketi birkaç yeni ekran görüntüsü sundu.

Eğer ayarları ve görsel efektleri kendi zevkinize göre özelleştirmeyi tercih ederseniz, başlatma panelinde ve oyun menüsünde birçok seçenek bulacaksınız. Tekstür kalitesi, detay seviyesi, gölgeler, su, manzara ve daha birçok şey için bireysel ayarların yanı sıra görüş alanı ve hareket bulanıklığı gibi görsel efektleri ayarlamak için kaydırıcıları kullanabilirsiniz. Ayrıca, seçeceğiniz tamsayfa efektlerini ayarlamak için radyal bulanıklık, parıltı, çiçeklenme ve yamuk gibi anahtarlara da rastlayacaksınız.