Observation Sistem Gereksinimleri

Observation Sistem Gereksinimleri

Observation

Observation

Observation, Dünya etrafındaki yörüngede oturan LOSS’ta açıklanamayan bir olaydan sonra başlar. Bir mürettebat üyesinin görev kontrolü ile temasa geçmeye çalıştığını duyuyorsunuz, ama her şey karanlık. Süzülen bir kask ve başka bir yol ekipmanı dışında hiçbir şey açığa çıkmıyor.

Anında bir huzursuzluk duygusu, tüm oyun boyunca kalkmayan bir his uyandırır. Kısa bir süre sonra rolünüz netleşir. Siz istasyonun Sistemi, İdaresi ve Bakımından sorumlu Sam’siniz. Mürettebat doktoru Emma Fisher ile yalnızsınız. Gizemli bir dış kuvvet sisteminize müdahale ettiğinde ve size tek bir komut verdiğinde Emma, rulmanlar hakkında yeni bilgi edindi; Onu Getir. Bu Sam’in ilk bağımsız kararını vermesine neden olur ve garip bir şekilde tüm istasyonu Satürn’e taşır.

Her şey çok iyi çalışıyor çünkü Observation’nın ilham aldığı kaynakların etrafında oluşturduğumuz paylaşılan kültürel dili kullanıyor. İster Gravity’deki açık alanda, ister 2001’de bilinmeyen makine ile etkileşime giren tek insan olarak olsun, No Code bilimkurguların en büyük anlarına hürmet eder, bunları tamamen kopyalamaz.

Emma’nın stoklarını almak için hasar görmüş, görünüşte terk edilmiş bir uzay istasyonu var ve bu süreç boyunca onun gözleri, kulakları ve elleri oluyorsunuz. Kaza sırasında Sam’in bellek çekirdeği silindi ve LOSS’u işlevselliğe geri yüklerken, aynı zamanda Sam’in de işlevselliğini geri yüklüyorsunuz.

Sakin bir uzay istasyonunda dolanırken, aralıklı müzik ve beyaz gürültüyle gözlemlenen, uzay boşluğunu ve yalnızlığın derinliğini gösteren çok gerçek bir korku var. Mükemmel ses tasarımı, LOSS’un kendi hidroliğinin yumuşak sesinden her bir UI’ın bireysel seslerine kadar canlanmasını sağlar.

Observation Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10 x6
 – İşlemci: Intel Core i3-3240 (2 * 3400) veya eşdeğer | AMD FX-4300 (4 * 3800) veya eşdeğer
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: GeForce GT 640 (2048 MB) | Radeon HD 7750 (1024 MB)
 – Depolama: 12 GB boş alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi:Windows 7, 8, 8.1, 10 x64
 – İşlemci: Intel Core i5-6600K (4 * 3500) veya eşdeğer | AMD Ryzen 3 2200G (4 * 3500) veya eşdeğer
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: GeForce GTX 960 (4096 MB) | Radeon RX 570 (8192 MB)
 – Depolama: 12 GB boş alan

Observation İncelemesi