Ocak 2018 için En İyi Oyunların Çıkış Tarihleri

Ocak 2018 için En İyi Oyunların Çıkış Tarihleri

Ocak 2018 Oyunların Çıkış Tarihleri

Ocak 2018 Oyunların Çıkış Tarihleri

Ufak bir yıl sonu arasından sonra Ocak ayında; Dragon Ball FighterZ, Monster Hunter: World ve The Inpatient gibi heyecan verici oyunlar geliyor. Bu ay çıkacak oyunlar; Dissidia: Final Fantasy NT ve Street Fighter V‘in son versiyonu gibi bir çok dövüş oyunu içeriyor. Tabi rekabetçi dövüş oyunlarını tercih etmiyosanız, Lost Sphear ve Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory gibi mütevazı RPG oyunları da var.

Ocak ayında çıkacak bazı önemli oyunlardan kısaca bahsedelim:

The Inpatient (PSVR) — 23 Ocak

The Inpatient, Sony’nin seçimlere dayalı korku oyunu Until Dawn‘a prequel olan bir PSVR’dir. İşin içerisinde aynı yönetmen ve yazarlar vardır. 60 yıl önce, kayıp anılarını geri almaya çalışan bir sanatoryum hastasını kontrol ediyorsunuz. Ses tanıma ve oyuncu seçimleri, iltica alanındaki diğer sakinlerle nasıl etkileşimde bulunduğunuzu etkiliyor ve hikayenin nasıl geliştiğini değiştiriyor.

Dragon Ball FighterZ (PS4, Xbox One, PC) — 26 Ocak

Dragon Ball FighterZ, ünlü sanatçı ve yazar Akira Toriyama tarafından yaratılan popüler Dragon Ball anime serisine dayalı 3v3 savaşçı oyunudur. Guilty Gear ve BlazBlue’nun arkasındaki Arc System Works stüdyo tarafından geliştirildi.

Monster Hunter World (PS4, Xbox One) — 26 Ocak

The Monster Hunter serisi, Monster Hunter World ile konsola geri dönüyor. Alanlar arasında kesintisiz geçişler sunan öncekilerden daha büyük haritalar barındırıyor. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi, büyük canavarları avlamak için görevlendirilmiş bir Avcı’yı kontrol edersiniz.

Ocak Ayının Tam Oyun Yayın Listesi

Ocak Ayının Tam Oyun Yayın Listesi

Bu yılın geri kalanında çıkacak tüm büyük oyunların tam listesi için kapsamlı 2018 oyunları yayın tarihleri konumuza göz atabilrisiniz.

Kaynak: 1