Oddworld: Soulstorm Fragmanı Abe’s Exoddus Remake’ini Gösterdi

Oddworld: Soulstorm Fragmanı Abe’s Exoddus Remake’ini Gösterdi

Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm

Oddworld: New N Tasty, klasik serinin yaratıcıları için Abe’s Odyssey versiyonunun yeniden yaratılmasıyla yeni bir başlangıç yapma şansı buldu ve şimdi Oddworld: Soulstorm, Abe’s Exodus’un devam ürünüdür.

Soulstorm, New N Tasty’den hemen sonrasında kurgulanıyor. Abe ve yeni kurtarılan Mudokons’u yeni bir ev ararken gösteriyor. Mülteciler vahşi doğada gizemli garip bir şey keşfetti, üstesinden gelinmesi gereken yepyeni bir dizi challenges demek. Remake, bir zanaat sistemi ile daha gelişmiş bir mücadele ve orijinal özelliklerden daha fazla hareketlilik seçeneği sunuyor.

Oddworld Inhabitants için stüdyo epay çabalıyor. Bunun, seriyi doğru yapması için bir şans olduğunu söylüyor. Orijinal Abe’s Exodus sadece dokuz aylık bir süreç ile aceleye geldi. Soulstorm’un yıllar önce sahip olduğu fikirleri daha makyajlı bir paket ile canlandırmasına yardım edeceğine inanılıyor. Oddworld Inhabitants Kuzey Amerika, İngiltere ve Avustralya’daki çeşitli stüdyolardan yardım alıyor.

Duyuru ile birlikte Oddworld, Abe’nin ve serisinin mirasını ayrıntılandıran, Soulstorm için yeni bir fragman yayınladı. Fragmana göz atabilirsiniz.

Oddworld: Soulstorm Fragmanı