Oddworld: Soulstorm PC Yayını Epic Games Store’da Olacak

Oddworld: Soulstorm PC Yayını Epic Games Store’da Olacak

Oddworld: Soulstorm PC

Oddworld: Soulstorm PC

Oddworld serisindeki bir sonraki oyun olan Oddworld: Soulstorm, 2020’de piyasaya sürülüyor. Ancak PC sürümünü istiyorsanız, Epic Games Store‘dan edinmeniz gerekecek. Haber, resmi Oddworld hesabından çıkan bir tweet ile açıklandı. Epic Games Store’dan alınan desteğin oyunun gelişimini finanse etmek için önemli olduğu belirtildi. Tweet’te, hala seri üzerinde çalışan Abe ve Oddworld’ün orijinal yaratıcısı Lorne Lanning’in bir ifadesi var.

Lorne Lanning’den yapılan açıklamada, “Soulstorm‘a % 100 finansman sağladık. Soulstorm şimdiye kadarki en iddialı oyunumuz ve en yüksek kaliteyi karşılayan harika bir oyun yaratma konusunda kararlıyız.” denildi. Bunu yapmak için ek finansmana ihtiyaçları vardı ve Epic, oyunun münhasırlık karşılığında gelişmesine yardımcı olmak için satışlarında bir ilerleme sağladı.

Mayıs ayında uzun bir fragman alan Oddworld Soulstorm, esasen Oddworld serisinin ikinci oyunu olan Abe’s Exodus’unu yeniden canlandırıyor, ancak oldukça genişletilmiş bir kapsamı ve hikayesi var. Aynı zamanda 2020’de PS4 ve Xbox One’a geliyor. Oddworld: Soulstorm’un daha sonra Steam‘e gelip gelmeyeceği belli değil.