Ödeme 2’nin yapımı başladı: Ben Affleck, Jon Bernthal ve J.K. Simmons rollerini tekrarlayacaklar.

Ödeme 2’nin yapımı başladı: Ben Affleck, Jon Bernthal ve J.K. Simmons rollerini tekrarlayacaklar.

Deadline tarafından bildirildiğine göre, Hesaplaşma filminin devam filminin resmi olarak yapıma başlandı. Orijinal film 2016 yılında çıktı ve $44 milyonluk bir bütçeyle $155 milyon hasılat elde etti, Rotten Tomatoes‘da eleştirmenlerden %52 ve izleyicilerden %76 puan aldı.

Orijinal filmin aksine, devam filmi Warner Bros. stüdyosu tarafından değil, Amazon MGM stüdyoları tarafından yayınlanacak. Devam filmi, ilk filmdeki neredeyse tüm ana oyuncu kadrosuyla geri dönecek: Ben Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons ve Cynthia Addai-Robinson. Filmin yönetmeni tekrar Gavin O’Connor olacak, senarist ise yeniden Bill Dubuque olacak.

Devam filminin hikayesi, eski Medina başkanının bilinmeyen kişiler tarafından öldürülmesiyle başlar ve cinayeti çözmek için Christian Wolff’a başvurmak zorunda kalmasıdır. Christian Wolff bu işe kardeşi Brax’le birlikte dahil olacak, parlak zekasını ve yasadışı yöntemlerini kullanarak çözülememiş bir bulmacayı tamamlamak için çalışacak. Gerçeğe doğru ilerledikçe, üçlü dünyanın en acımasız katillerinin dikkatini çeker ve arayışlarına son vermek için ellerinden geleni yaparlar.