Omen of Sorrow Sistem Gereksinimleri

Omen of Sorrow Sistem Gereksinimleri

Omen of Sorrow

Omen of Sorrow

Omen of Sorrow Şili, Santiago merkezli bir şirket olan AOne Games tarafından geliştirilen bir dövüş video oyunudur. Oyun 6 Kasım 2018 tarihinde PlayStation 4’te çıkmıştır. Haziran 2019’da da PC için yayınlanmıştır.

Omen of Sorrow, iki dövüşçünün çeşitli saldırıları ve özel yeteneklerini kullandığı Street Fighter V, Mortal Kombat XL veya King of Fighters XIV gibi diğer oyunlara benzeyen 2 boyutlu 3D dövüş oyunudur. Bu oyunda eşsiz mekanik, oyuncunun farklı türde saldırılar kullanmasını sağlayan “Fortune” ve “Sigil” gibi çeşitli göstergelerden oluşur. Fortune göstergesi, mücadelede oyuncu hareketine bağlı olarak yukarı ve aşağı sallanan bir sayaçtır: agresif hareketler ve ileriye doğru hareket etme, yukarı savunma yaparken, aşırı savunmada olma veya çok fazla vurulma durumunun düşmesini sağlamak gibi. Gösterge üçe bölünmüştür. Ölçer dolduğunda, kullanıcı karakterin normal ve özel saldırıları serbest biçimli bir şekilde iptal etme yeteneğini kazandığı ve normalde kullanılamayan özel kombinasyonlara izin verdiği “Blessed” modunu etkinleştirebilir. Fortune gösterges tamamen tükenebilir, bu durumda maviye döner. Oyuncu “Doomed” durumuna düşmüş olur. Bu tür bir savaş tasarımı gerçekten agresif oynamayı ödüllendirir.

Oyun, lobiler ve ilgili özelliklerle birlikte GGPO Rollback Netcode’un uygulanmasını da içeren yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyunları desteklemektedir. Tek oyuncu içeriği açısından oyun, Arcade ve Survival modlarıyla birlikte tam bir Hikaye moduna sahiptir.

Omen of Sorrow Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060