Önümüzdeki Ay Monster Hunter World Yıldönümü Etkinliği Geliyor

Önümüzdeki Ay Monster Hunter World Yıldönümü Etkinliği Geliyor

Monster Hunter World Appreciation Fest

Monster Hunter World Appreciation Fest

Capcom, bu yılın başlarında oyunun lansmanından bu yana sürekli bir güncelleme ve etkinlik akışıyla popüler aksiyon RPG Monster Hunter World’ü destekliyor ve görünüşe göre 2019’da hala çok daha fazla mağazada yer alacak. Sürpriz Witcher 3 işbirliğinin ve oyunun ilk büyük genişlemesine ek olarak Capcom, önümüzdeki yılın başlarında Monster Hunter World için özel bir yıldönümü etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

Appreciation Fest‘in Ocak 2019’da gerçekleşmesi planlanıyor. Capcom, etkinlikle ilgili pek çok ayrıntıyı henüz paylaşmadı, ancak yeni ve kazanılacak ekipmanların yanı sıra yeni ve geri dönen görevler de içerecek. Diğer sezonluk etkinliklerde olduğu gibi, Gathering Hub etkinlik sırasında özel süslemelerle süslenecektir. Aşağıda nasıl görüneceğine göz atabilirsiniz.

Ayrıca 2019’un başında diğer gelenler, daha önce bahsedilen Witcher işbirliği etkinliğidir. Bu Witcher’ın kendisini, Geralt of Rivia’yı Yeni Dünya’ya getirecek. Capcom, oyuncuların Witcher’den ilham alan görevlerin bir çeşidini ele almak için “imza dövüş stilini kullanacaklarını” söyledi. Yayıncıya göre, bu görevler “Monster Hunter World’ün oyun sistemleriyle The Witcher 3: Wild Hunt’un RPG tekniklerini harmanlayan eşsiz bir oyun deneyimi sunacak.”

Daha sonra 2019 sonbaharında Capcom, Monster Hunter World için ilk büyük genişleme olan Iceborne‘u piyasaya sürecek. Bu “muazzam” güncelleme, oyuna yeni görevler, ortamlar, canavarlar ve zanaat malzemeleri de dahil olmak üzere zengin içerikler sunacak. Genişleme, aynı zamanda, temel oyununun sona ermesinden sonra gerçekleşecek yeni bir hikayeye de sahip olacak.

Bu arada, devam etmekte olan Winter Star Fest‘e katılmak için biraz daha zamanınız var. Kış etkinliği 17 Aralık’ta sona eriyor. Capcom ayrıca 20 Aralık’ta Kulve Taroth Siege’ı geri getiriyor. Bu kez oyun, canavarın daha da iyi ödüller sunacak olan daha zorlu bir Arch-Tempered versiyonuna sahip olacak.