Ori Serisinin Üçüncü Oyunu İçin Moon Studios’un Bir İsmi Ve Diğer Fikirleri Bulunmaktadır.

Ori Serisinin Üçüncü Oyunu İçin Moon Studios’un Bir İsmi Ve Diğer Fikirleri Bulunmaktadır.

Yeni bir röportajda Game Informer sitesine konuşan Moon Studios’un Genel Müdürü Thomas Mahler, Ori serisinin üçüncü oyunu için bir isim ve diğer fikirlerinin olduğunu açıkladı.

Moon Studios, 2015 yılında çok olumlu eleştiriler alan Ori and the Blind Forest oyununu yayınladı. Ancak devam oyunu Ori and the Will of the Wisps, gerçekten türü kasıp kavuran bir başyapıt haline geldi.

Bugün Thomas Mahler, “O için bir ismim var zaten” dedi ve “birkaç fikrim var” şeklinde ekledi. Tabii ki, çok erken bir aşamada detayları açıklamak mümkün olmadı. Ayrıca, Moon Studios henüz Ori için üçüncü oyunun onaylandığını resmi olarak doğrulamadı.

Bugünkü röportajda stüdyonun kurucularından olan Gennadiy Korol, ekip olarak “nereye kadar gidecekleriyle oldukça memnun olduklarını” söyledi. Uzun zamandır hayranlar, Will of the Wisps’in iyi bir son olduğunu kabul edeceklerdir.

Ancak Korol, “Ori 3’e geri döneceğiz sadece bir hikaye anlatacak ya da söyleyecek bir şeyimiz olduğunda” ekledi. Spirit Tree bunun için yeterince alan bıraktı.

Geliştiriciler ilham için uygun bir an bulursa, Ori hayranları kült serinin bir başka bölümünü daha bekleyebilir. Önceki oyunların standartlarına uygun olacak şekilde değerli bir devamın beklenmesi gerekebilir.

Eğer Moon Studios’un bir ismi varsa, merkezi tema ve yön muhtemelen belirlenmiştir. Sonuçta, önceki oyunlar da isimlerinde ana fikirlere atıfta bulunmuştu.