Ortaçağ aksiyon-hayatta kalma oyunu Blight: Survival bir yayıncı buldu

Ortaçağ aksiyon-hayatta kalma oyunu Blight: Survival bir yayıncı buldu

Haenir Studio’dan bağımsız bir geliştirici ekibi, 2022 yılında olağanüstü atmosferik Ortaçağ aksiyon oyunu Blight: Survival’ın duyurusuyla oyun topluluğunu şaşırttı. Oyun, hayatta kalma, korku ve dört kişilik işbirlikçi oyunun etkileyici unsurlarını bir araya getirmeyi vaat ediyor. Tüm bunlar gerçekçi grafikler ve görsel dövüşle birleştirilecek. Yazarlar henüz Blight: Survival’ın çıkış tarihini açıklamaya hazır değiller, ancak oyunun üretimi resmi olarak yeni bir aşamaya geçiyor.

Proje geliştirme yeni aşaması, Behaviour Interactive firmasıyla yapılan anlaşmayı içerir, ki bu firma Dead by Daylight ile tanınmaktadır. Stüdyo tam bağımsızlığını ve yaratıcı özgürlüğünü korur ancak bu işbirliği, Blight: Survival’ın geliştirilmesinde ciddi ilerlemeyi simgeler. Behaviour Interactive oyunun yayıncısı olacak ve aynı zamanda teknik ve medya destek de dahil olmak üzere üretimde ikincil destek sağlayacaktır.

Haenir Studio, oyunla ilgili uzun süredir haber alamamanın oyuncuları endişelendirdiğini anlıyor, bu nedenle geliştiriciler, durumu düzelteceklerini vaat ediyor. Yakın gelecekte yeni bilgilerin ve belki de Blight: Survival’ın yayın tarihinin duyurusunun yapılması bekleniyor.