Outcast: A New Beginning adlı macera nişancısı eleştirmenleri etkileyemedi.

Outcast: A New Beginning adlı macera nişancısı eleştirmenleri etkileyemedi.

Outcast: A New Beginning incelemelerine yönelik ambargo, 14 Mart’ta 17:00’de Moskova saatiyle kaldırıldı – macera oyununun yayınlanmasından bir gün önce. Profesyonel yabancı yayınların değerlendirmelerine göre, klasik oyunun devamı çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalıyor.

OpenCritic sitesinde yeni oyun 100 üzerinden 69 puan aldı – sadece %36’lık bir gazeteciler kitlesi oyunu tavsiye etti. Metacritic’te ise puan biraz daha yüksek – 100 üzerinden 71 puan.

İncelemelere göz atarsak, aşağıdakileri görebiliriz

Spoiler

Outcast: A New Beginning tasarımında yenilikçi olmasına rağmen, kendi ayaklarına tökezleyen kendine özgü bir şekil olan başka oyunlar gibi dengesiz bir oyun. Oyun rakiplerinden daha iyi veya daha kötü değil – ancak dikkat çekmek için yeterince farklıdır.

Outcast: A New Beginning – yeni bir şey olmayan açık dünya nişancı oyunu.

Eğer orijinal macerayı oynayanlardan biriyseniz, Outcast: A New Beginning size tam bir nostalji ve hatıralar yüklenecek. Eğer iyi işlenmiş bir hikayeye sahip bir oyun oynamak isterseniz, doğru yerdesiniz.

İzleyiciler orijinalin hayranları tarafından umulan gerçek bir halefi olan A New Beginning’in beklentileri karşılamadığını görür. Oyunda her şey var – dünya ve reaktif çanta ile onu keşfetme olanağı, ancak işte bu noktada tüm eğlence sona eriyor. Silahlarınızı seçtiğiniz modüllerle özelleştirme olanağı harika olsa da, savaş pek etkileyici değil. Bunlara kötü şakalar, gereğinden dramatik metin, sıkıcı görevler ve teknik sorunlar da eklenince, orta halli bir oyun elde ediyorsunuz. Outcast – A New Beginning neredeyse hiçbir noktaya ulaşamıyor, bu yüzden birkaç saat içinde sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayranlar 25 yıl boyunca ona layık bir halef beklediler, ama A New Beginning onları hayal kırıklığına uğratacak.

Outcast – A New Beginning, Adelpha gezegeninde heyecan verici bir maceradır. Ancak oyun gerçekten fark yaratmak için çok açık dünya oyunlarına benziyor. Adelpha’yı keşfetmek zordur, çünkü bazı hatalar ilerlemenizi engeller ve bazen oyundan atılmanıza neden olur. Oyun büyüklük engelini aşamayabilir, ama eksikliklere dikkat etmezseniz yine de iyi vakit geçirebilirsiniz.