Overcooked 2 Yeni DLC ile Tropikal Oluyor

Overcooked 2 Yeni DLC ile Tropikal Oluyor

Overcooked 2 Surf ‘n’ Turf

Overcooked 2 Surf 'n' Turf

Arkadaşlıktan yoksun kooperatif oyunu Overcooked 2, Yeni DLC Surf ‘n’ Turf formunda, fazladan bir içerik alanı alıyor.

Fragman, DLC‘nin tüm yeni egzotik lokasyonu etrafında temellenen yeni özelliklerini göstermektedir. Oyuncular yeni tropikal temalı mutfaklarda bir fırtına hazırlayacak, sahillere bastıracak, kayalıklarda kavurulacak ve ormanlarda meyve suyu sıkacak.

DLC, yeni Versus ve “Kevin” seviyelerinin yanı sıra toplamda 12 yeni mücadele seviyesi de ekliyor. Ayrıca, hafif derecede korkunç bir antropomorfik papağan gibi yeni şefler, kebaplar ve smoothie’ler gibi bir dizi yeni yemek tarifleri sunuyor. Bunlardan sonuncusunu oluşturmak için bir blenderi kullanmanız gerekiyor.

DLC, ücretsiz bir New Game + güncellemesi ile birlikte piyasaya sürüldü. Bu oyunun dünya haritasındaki seviye önizlemeleri, duraklama menüsünde şefleri değiştirme yeteneği dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik, iyileştirme ve eğer oyunun diğer zorluklar üzerinde çok rahatlatıcı olduğunu fark ederseniz, korkunç bir “Uzman” zorluk yıldızını ekliyor.

Vanilla Overcooked 2, Ağustos ayında geri dönmüştü ve eleştirmenlerden saygın puanlar almıştı. “Şimdiye kadar oynayacağınız en yoğun stresli oyunlardan biri” olarak tanımlandı. Overcooked 2 Surf ‘n’ Turf DLC’si bugün itibaren alınabilir. Arkadaşlarınızdan ve ailenizden strese bağlı sözlü bir suistimal diliminin tadını çıkarabilirsiniz.