Overwatch Ashe Şimdi PTR Üzerinde Aktif

Overwatch Ashe Şimdi PTR Üzerinde Aktif

Overwatch Ashe

Overwatch Ashe

Blizzard, Overwatch‘ın en yeni karakterini halka açık test alanına ekleyerek zaman kaybetmedi. PC oyuncuları tüm platformlarda geniş çapta kullanıma hazır olmadan önce yeni güncellemeleri deneyebilir. Yeni karakter Ashe, Cuma günü BlizzCon’da yeni bir giriş yaptı ve denemeye hazır. Onu videoda görebilirsiniz.

BlizzCon’daki bir panelde detaylandırıldığı gibi, Ashe‘nin ana silahı, hızlı ateşleme moduna veya görüşleri daha yavaş moda sahip bir lever-action tüfeğidir. İkincili ise sawed-off av tüfeğidir ve ayrıca fitil zamanlayıcısı ile dinamit loblayabilir. Son olarak, onun Ultimate yeteneği B.O.B., onun robot bodyguard/butler kendi başına bir hasar ya da bir dalga verir.

Ashe, McCree ile tarihine işaret eden “Reunion” adlı kısa bir animasyonda ortaya çıktı. Deadlock çetesinin eski bir üyesi olarak, mürettebatı iyi adamlara katılmak için terk etti ve görünüşe göre bu süreçte birkaç düşman edindi. Doğal olarak, güncelleme ayrıca Ashe’nin görünümünü değiştirmek için çok çeşitli skinler de ekler. Bir göz atabilirsiniz.

PC’nizdeki PTR’ye erişmek için Battle.net’i açın ve Region olarak “PTR: Overwatch” ı seçin. Ashe, gelen pek çok kahramandan sadece biri, Blizzard planladığı altı yeni kahraman olduğunu söyledi.

Overwatch Ashe Skinler

Overwatch Ashe Skinler