Overwatch Baptiste Origin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Overwatch Baptiste Origin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Overwatch Baptiste

Overwatch Baptiste

Blizzard kısa süre önce, Baptiste adında yeni bir karaktere odaklanmış gibi görünen başka bir Overwatch hikayesini dillendirmeye başladı. Şirket artık geçmişine odaklanan ve bir sonraki oynanabilir kahraman olacağını onaylayan uzun bir hikaye fragmanı yayınladı.

Hikaye fragmanında da belirtildiği gibi Baptiste, Omnic Crisis döneminde yetim kalmış milyonlarca kişiden biriydi. Belirgin bir çaresizlik eyleminde, kötü niyetli Talon grubuna katıldı. Ama kararından pişmanlık duydu ve onları terk etti. İlk tanıtımda detaylı olarak açıklandığı gibi, grup daha sonra onu susturmak için operatörler gönderdi ve onlar kaybolmaya başladılar. Şimdi insanlara yardım etmeye çalışarak dünyayı dolaşıyor.

İlk tanıtım, Talon’un Baptiste’i yakalama veya öldürme operasyonlarından birinin bir parçası olarak, Kaptan Cuerva tarafından imzalanan bir mektuptu. Cuerva, Baptiste’i küçümsemediğini ve kişisel olarak Talon eğitimini denetlediğini söyledi. Cuerva’nın görevi ters gitti ve birkaç ajan kayboldu. O sırada, yeni kahramanın Baptiste mi yoksa Cuerva mı olduğu belli değildi.

Artık bunun Baptiste olduğunu kesin olarak biliyoruz. Ama yeteneklerini veya oyun tarzını görmedik. Bir doktor olarak geçmişine verilen dikkat, onun bir destek karakteri olacağını gösteriyor.