Overwatch BlizzCon’da Yeni Bir Harita Almayacak

Overwatch BlizzCon’da Yeni Bir Harita Almayacak

Overwatch

Overwatch

Overwatch, Blizzard’ın devam eden aktif oyunlarından biridir, şirket gelecek ayın BlizzCon etkinliği öncesinde beklentileri yönetmek istiyor. Bir geliştirici güncellemesinde, oyun yöneticisi Jeff Kaplan, hayranların hayranlık kutlamalarında duyurulacak yeni bir haritayı beklememesi gerektiğini belirtti.

Hayranlar bu yılki duyuruların önceki yıllarınkine benzeyeceklerini ve yeni bir haritayı da içereceğini düşünüyorlardı. Bu nedenle Kaplan, bu sefer yeni bir haritanın gelmeyeceğini “açıkça” açıklamak istiyordu. BlizzCon’da duyurulan yeni haritaların “karışıklıkta biraz kayıp” olduğunu ve “istediğimiz kadar büyük bir etkisi olmadı” dedi.

Bununla birlikte, şirketin genel olarak yeni harita içeriği üzerinde çalıştığını belirtti. Kulağa stratejik olarak zaman kazanmak istiyormuş gibi geliyor, böylece diğer birçok etkinliğin gölgesinde kalmıyor. Son olarak, şu anda halka açık test alanında gördüğümüz birkaç karakterin bufflarını merak edenlere açıkladı.

Geliştirici güncellemesinde ayrıntıları verilen bir BlizzCon duyurusu, World Cup Viewer adı verilen yeni bir özelliktir. Bir beta sürümü, PC oyuncuları için Battle.net istemcisi aracılığıyla etkinlikten önce çıkacak. İzleyiciyi, kamera hareketi üzerinde tam bir kontrolle izleyebilecek, hatta bir oyuncunun gözünden birinci şahıs olarak maçları izleyebilmenizi sağlayacaktır.