Overwatch Cadılar Bayramı Etkinliği 13 Ekim'de başlıyor

Overwatch Cadılar Bayramı Etkinliği 13 Ekim'de başlıyor

Ünlü oyun geliştiricisi şirket Blizzard, Halloween Terror'ın bu yılki versiyonunun Overwatch'a 13 Ekim'de geleceğini doğruladı.

Bir sonraki oyun içi etkinlik olan Halloween Terror 2020, 13 Ekim'de Overwatch'in canlı sunucularına eklenecek ve her zaman olduğu gibi oyunculara yeni görünümler, spreyler ve oyuncu simgeleri tanıtacak.

Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan kısa bir teaser, güncellemeyle birlikte oyuna eklenecek olan kozmetik ürünleri gösterdi. D.Va, Sombra, Sigma, Brigitte ve Echo, yeni kozmetikler için sıraya girdi. Her zaman olduğu gibi, daha fazla karakterin de yeni görünümler almasını bekliyoruz ve bu detay muhtemelen önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

 

Blizzard tarafından şu an için herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmadı, ancak genellikle oyunun etkinliklerinin belli saatlerde başladığını görüyoruz.

Halloween Terror 2020, 3 Kasım'a kadar devam edecek, yani sınırlı süreli etkinlikten istediğiniz tüm eşyaları denemek ve almak için tam üç haftanız var.

2020 için tanıtılan yeni öğeler yalnızca etkinlik ganimet kutularında bulunacak, ancak geçen yılki görünümler, etkinlik süresince Overwatch'ın oyun içi para birimi kullanılarak indirimli bir fiyata satın alınabilecek.