Overwatch Lunar Yeni Yıl 2019 Güncellemesi Yeni Buffs ve Nerfs’in Ana Hatlarını Çiziyor

Overwatch Lunar Yeni Yıl 2019 Güncellemesi Yeni Buffs ve Nerfs’in Ana Hatlarını Çiziyor

Overwatch Lunar Yeni Yıl 2019 Etkinliği

Overwatch Lunar Yeni Yıl 2019 Etkinliği

Overwatch, Domuz Yılı’nı kutlayan Lunar Yeni Yılı 2019 etkinliğini başlattı. Her zamanki gibi yeni skinlerin olağandışı kadranını ve favori oyun modunun geri dönüşünü getirirken, aynı zamanda bir dizi denge değişikliği getirdi. En son yama notlarında da belirtildiği gibi, bunlar belirli karakterlerde bazı önemli değişiklikler olduğunu gösterir.

Birincisi, herhangi bir değişikliğe bağlı olmamakla birlikte, zırh şimdi hasarları yarıya indirerek 5 yerine 3 olacak. Blizzard, bunun çoğunlukla patlamalarda ateş eden kahramanları etkileyeceğini belirtti. Örnek olarak, stüdyo, 14 yerine atış başına 16 hasar verecek olan Soldier 76’nın Heavy Pulse Tüfeğine atıfta bulunuyor. Zırhın, “özellikle kahramanlar çabuk ve sık iyileştirildiği zaman, genel olarak biraz güçlüydü” deniliyor.

Bu arada, iki karakter yeteneklerini biraz değiştirerek hafifçe nerf aldı. Brigitte‘in Rally zırhı en fazla 30 saniye süreyle kapatıldı. D. Va‘nın Defans Matrisi bekleme süresi 1 saniyeden 2 saniyeye çıkarıldı. Her iki durumda da değişiklik, rakiplere yeteneklerin tetiklenmesi konusunda cevap verme şansı amaçlıyor.

Buff almış olan karakterlerden biri, pasif ömrü çalma kabiliyetinin % 30’dan % 50’ye kadar büyük bir destek kazanmış olan Reaper’dır. Blizzard, “Bu değişim, düşmanlarına zarar verirken baskıyı sürdürmesine izin veriyor. Diğer kahramanlardan daha az zarar verme eğiliminde olduklarından ve aynı zamanda, daha büyük isabet hacimleri nedeniyle, Hellfire Shotguns’dan daha fazla hasar aldıklarından eklenen can çalma tanklara karşı özellikle etkilidir.” dedi.

Bu değişiklikler çok çeşitli hata düzeltmeleriyle birlikte gelir. Lunar Yeni Yılı etkinliği, bu yıl için bir dizi yeni skin ile birlikte bayrak modunu ve eski Lunar Yeni Yılı kozmetiklerini geri getirdi. Bunlar arasında Legendary skinler; Lu Bu Reaper, Huang Zhong Hanzo, Guan Yu Reinhardt, Zhang Fei Torbjorn, Zhuge Liang Zenyatta ve Hong Gildong Tracer var. Ayrıca Epic skinleri Sanye Orisa ve General Brigitte de mevcuttur.