Overwatch PTR Güncellemesi Çeşitli Kahramanları Değiştirdi

Overwatch PTR Güncellemesi Çeşitli Kahramanları Değiştirdi

Overwatch PTR Güncellemesi

Overwatch PTR Güncellemesi

Blizzard, Overwatch PTR test sunucusunda yayınlanmakta olan güncelleme için tam yama notlarını yayımladı. Güncellemenin en dikkat çeken kısmı, Overwatch’ın yeni Hero’su Baptiste’in eklenmesidir. Ancak yama Lucio ve Widowmaker gibi daha eski karakterlerde de değişiklikler yapıyor.

Baptiste, benzersiz yetenekleri, ekibinin daha uzun ve daha etkili bir şekilde savaşmasına devam etmesini sağlayan Overwatch’taki bir Destek Kahramanıdır. Kendini ve yakınlardaki müttefikleri iyileştirmek için Regenerative Burst’u ve dost oyuncuların ölmesini önlemek için Immortality Field’ı kullanabilir. Ultimate’i Amplification Matrix, dost mermilerin verdiği hasarı ikiye katlıyor. Ayrıca Exo Boots ile diğer birçok Hero karakterinden daha yükseğe zıplayabilir.

Diğer Hero karakterleri açısından, güncelleme Doomfist, Hanzo, Lucio, McCree, Mei, Moira, Pharah, Asker 76, Sombra, Torbjorn ve Wrecking Ball ile Ana, Orisa ve Widowmaker buff alıyor. Birincisi, Sonic Arrow ile düşmanları tespit etmede daha az etkili oldu, ikincisi ise Infra-Sight’ı kullanmak daha riskli hale geldi. Güncelleme ayrıca tüm Hero karakterlerinin yanı sıra çok oyunculu haritalarının ikisi olan Hollywood ve Paris’te bir düzine hata düzeltmesini de gerçekleştiriyor. Hero değişikliklerinin ve hata düzeltmelerinin tam listesi burada belirtilmiştir.

Overwatch, Xbox One, PS4 ve PC’de oynanabilir ancak PTR test sunucusu yalnızca PC’de kullanılabilir. Blizzard, tüm sistemlerde yayına girmeden önce oyunun güncellemelerini test etmek için Overwatch’ın PTR’sini kullanıyor, bu nedenle bu notlar daha sonraki bir tarihte tam oyuna gelen her değişikliği yansıtmayabilir.