Overwatch PTR’nin Yeni Güncellemesi Dört Kahramanı Değiştiriyor

Overwatch PTR’nin Yeni Güncellemesi Dört Kahramanı Değiştiriyor

Overwatch PTR’nin Yeni Güncellemesi

Overwatch PTR'nin Yeni Güncellemesi

Blizzard Overwatch Public Test Region’da (PTR) test için yeni bir güncelleme olduğunu duyurdu. PTR sadece PC’dedir, ancak çalışmakta olan değişiklikler, ana oyunda geçtiğinde Xbox One ve PS4’te de kullanılabilir.

Yeni güncelleme, Mercy, Reaper, Symmetra ve Roadhog’da birkaç önemli değişiklik yapar. Mercy‘nin Ultimate maliyeti % 15 azaldı ve saniyedeki iyileşmesi 50’den 60’a çıkarıldı, bu da onu daha değerli bir şifacı yaptı. Reaper‘ın av tüfeğinin yayılma şekli daha tutarlı hale getirildi ve Reaping yeteneğinden kazandığı sağlık miktarı arttı ve bu da başa çıkma mücadelelerinde saldırı potansiyelini artırdı.

Roadhog, yeni güncellemede en büyük değişikliklere sahip. Chain Hook, kullanıldığı anda soğumaya başlar ve kurbanının hızını büyük ölçüde azaltır. Roadhog’un Scrap Gun üzerindeki yayılma düzeni de, hem birincil hem de ikincil ateşlerde daha tutarlı bir şekilde hasar görmesi için ayarlandı. Whole Hog‘un geri dönüş hızı da artırıldı, böylece Roadhog artık düşmanları uçurdu. Sonuç olarak, Roadhog diğer oyuncuları daha istikrarlı bir şekilde tuzağa düşürecek, büyük hasara uğratabilecek ve tekrar yapabilmesi için onları temizleyecektir.

PTR güncellemesi için tam yama notları Blizzard’ın web sitesinde bulunabilir.