Overwatch Tanıtımı İlk Yeni Storm Rising Skinini Gösteriyor

Overwatch Tanıtımı İlk Yeni Storm Rising Skinini Gösteriyor

Overwatch Storm Rising Skini

Overwatch Storm Rising Skini

Overwatch‘ın bir sonraki büyük etkinliği Storm Rising, 16 Nisan’da gerçekleşecek. Bu arada Blizzard, kazanabileceğiniz yeni kozmetik ürünlerden bazılarını tanıtıyor ve ilk kez yepyeni bir skin gördük. Bu, en yeni karakter olan Baptiste içindir. Ama pek de kahramanca bir görünüm değil gibi.

Efsanevi skin “Talon Baptiste” olarak adlandırılır ve açıkçası onun şeytani kırmızı ve siyah topluluğu içinde paralı asker gibi gösteriyor. Overwatch hayranları, Baptiste’in vicdan krizi geçirmeden ve örgütü terk etmeden önce bir Talon operatörü olduğunu hatırlayabilir.

Storm Rising etkinliği, Maximilien adında bir Omnic olan başka bir Talon operatörü etrafında kurgulanıyor. Tracer, Genji, Winston ve Mercy’nin Overwatch ekibi, bir kez daha kaçarken onu getirmek için gönderildi.

Bu, hikaye materyali oluşturan PvE co-op görevlerini içeren Overwatch Archives etkinlik serisindeki en son etkinliktir. Geçtiğimiz etkimliklerde, Overwatch kahramanlarının genç enkarnasyonları ve Talon Widowmaker gibi farklı görünümleri vardı. Geçmiş Archives görevleri, Uprising ve Retribution da oynanabilir.

Storm Rising, 16 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Blizzard’ın etkinlik yaklaşırken kozmetikleri daha erken tanıtması muhtemel.