Overwatch Yaz Oyunları Etkinliği Başlıyor – Yeni Efsanevi Skinler, Haftalık Challenges ve Daha Fazlası

Overwatch Yaz Oyunları Etkinliği Başlıyor – Yeni Efsanevi Skinler, Haftalık Challenges ve Daha Fazlası

Overwatch Yaz Oyunları Etkinliği

Overwatch Yaz Oyunları Etkinliği

Yıllık sınırlı süreli yaz oyunları etkinliği Overwatch‘a geri döndü. Etkinlik, Ağustos ayının başlarına kadar sürecek ve üç hafta süren challenges, kilidini açmak için yeni kozmetikler ve sevilen bir arcade modunun geri dönüşü olacak.

Yaz Oyunları bu yıl üç bölüme ayrıldı ve her hafta tamamlanması gereken challenges oldu. Her hafta aynı üç challenge var: Üç maç kazan, altı maç kazan ve dokuz maç kazan. Her hafta için ödüller aşağıda listelenmiştir.

16 Temmuz – 22 Temmuz
3 Maç Kazanma — Shark Attack Spray
6 Maç Kazanma — Punchimari Icon
9 Maç Kazanma — Epic American Reaper Skin

23 Temmuz – 29 Temmuz
3 Maç Kazanma — Snorkeling Spray
6 Maç Kazanma — Tennismari Icon
9 Maç Kazanma — Epic Zhongguo Mei Skin

30 Temmuz – 5 Ağustos
3 Maç Kazanma — Sand Castle Spray
6 Maç Kazanma — Footballmari Icon
9 Maç Kazanma — Epic Bundesadler Reinhardt Skin

Yukarıda belirtilen üç skinin sadece bu challenges görevlerini tamamlayarak kilidi açılabildiğinden, sınırlı süreli etkinlik sırasında her yeni kozmetik malzemenin kilidini açmak için Yaz Oyunları sırasında haftada en az dokuz maç kazanmanız gerekir. Dört yeni Efsanevi skin (Kendoka Genji, Lúcioball Wrecking Ball, Surf ‘N’ Splash Torbjörn ve Wave Hanzo) geleneksel Summer Games (Yaz Oyunları) Loot Box’lar ile kilidini açmak için mevcuttur. Yedi skini aşağıda görebilirsiniz.

Ayrıca, eğer kaçırdıysanız, geçmiş Yaz Oyunları’ndan Epic ve Legendary skinlerinin kilidini de açabileceksiniz. Aynı şey eski Yaz Oyunları ifadeleri ve Intro’ları için de geçerlidir ve bu yılki etkinliğe iki yeni İfade ve bir yeni Intro eklenmiştir.

Arcade’de Lucioball, Yaz Oyunları için geri döndü. Overwatch’ın Rocket League benzeri futbol modu üç farklı alanda oynanabilir: Estádio das Rãs, Sydney Harbour Arena ve Busan Stadyumu.

Yaz Oyunları 2019 5 Ağustos’ta sona eriyor ve yaz bittiğinde yaz temalı kozmetik ürünlerinin kilidini açmak için gelecek yıla kadar beklemeniz gerekecek. Unutmayın, yeni Epic skinleri yalnızca haftalık challenges görevleri ile kazanılabilir, bu yüzden hepsinin kilidini açmak için Yaz Oyunları boyunca oynamaya devam etmeniz gerekir.

Overwatch, Xbox One, PS4 ve PC’de mevcuttur.