Overwatch’ın Cadılar Bayramı Terör Etkinliği Üçüncü Yılında Geri Dönüyor

Overwatch’ın Cadılar Bayramı Terör Etkinliği Üçüncü Yılında Geri Dönüyor

Overwatch’ın Cadılar Bayramı Terör Etkinliği

Overwatch'ın Cadılar Bayramı Terör Etkinliği

Halloween Terror (Cadılar Bayramı Terörü) üst üste üçün yıl boyunca Overwatch‘a geri dönüyor. Blizzard hala bu yılki Cadılar Bayramı temalı etkinlikle ilgili ayrıntıları tamamen saklıyor, ancak geliştirici şifreli bir bilmece şeklinde bir ipucu verdi.

Bu yılın Cadılar Bayramı Terörü 9 Ekim’de başlayacak ve 31 Ekim’e kadar devam edecek. Etkinlik bittiğinde, Overwatch’ın Cadılar Bayramı temalı içeriğinin kilidini açmak için 2019’a kadar beklemek zorunda kalacaksınız. Bu yılın Cadılar Bayramı Terörünün ne içereceği ve Junkenstein’s Revenge öyküsünün devam edeceği tek ipucu, Overwatch’ın tweet’lerinden birinde yer alan bir şiir ve kısa bir sinemasyondur.

Her yıl, Halloween Terror oyuncuların kilidini açmaları için yeni Legendary derileri sunuyor. Bu, Overwatch’ın kahramanlarını Dragon Symmetra gibi kostümlere giydirdi. Önceki Halloween Terror etkinliklerinden olan skinleri de indirimli bir fiyata sunulmaktadır. Haritaların birçoğu, Cadılar Bayramı temalı güncellemeleri de alır, örümcek ağları ve kabaktan yapılan fenerler ile süslenir.

Halloween Terror aynı zamanda oyuncuların Junkenstein’s Revenge’e katılmalarına izin verir. Dört maceracının, Dr. Junkenstein ve Wilds Cadısı’nın Adlersbrunn’un kurgusal krallığını ele geçirme birleşik kuvvetlerini durdurmak için toplandıkları bir PvE modu.