Overwatch’ın Yeni Herosu Sombra Duyuruldu!

Overwatch’ın Yeni Herosu Sombra Duyuruldu!

Hatırlayacağınız üzere Sombra’nın görselleri interete sızmıştı.Sızıntıların ardından Blizzard, BlizzCon 2016’da Sombra’yı resmi olarak tanıtmış oldu.Animated Short “Infiltration” ile tanıtılan Sombra, Talon birliğinin bir üyesi gibi görünüyor ama başa buyruk hareketleriyle bana biraz Tracerı anımsattı.

Sombra’nın Özellikleri

Yeni heromuzun rolü offense olarak belirtilmiş ve zorluk seviyesi 3 yıldız

MACHINE PISTOL

Sombra’nın tam otomatik silahı kısa mesafede etkili ve mermiler dağılarak hasar verir(Tracer’a benziyor demişmiydim?).

HACK

Sombra düşmanı hackleyerek geçici bir süreliğine düşmanın yeteneklerini kullanmasını engeller veya ilk yardım paketlerini hackleyip düşmanın onları kullanmasını engelleyebilir(Blitzconda açıklandığında bunun teamfightları büyük ölçüde değiştireceğinden bahsetmişlerdi).

Overwatch’u satın aldığımdan beri “oyunda görünmez bir karakter olsa güzel olmazmıydı la?” dediğimden Sombra’nın en beğendiğim özelliğine geldi sıra:

THERMOPTIC CAMO

Sombra kısa bir süreliğine görünmez olur ve bu süre boyunca hareket hızı artışı kazanır. Saldırdığında agresif yeteneklerinden birini kullandığında yada hasar aldığında kamuflajı devre dışı kalır.

TRANSLOCATOR

Sombra teleport olmasını sağlayan bir cihaz  fırlatır ve bunu savaş esnasında veya cihaz daha yere değmeden tekrar aktifleştirip cihazın o andaki konumuna ışınlanır.(Sanki Tracer’ın recall yeteneğine benziyor :P).

EMP

Sombra geniş menzilli bir Elektromanyetik Darbe (EMP) yaratır.Bölgedeki tüm düşmanların bariyerler ve kalkan özelliklerini devre dışı kılar ve EMP dalgasına yakalanan tüm rakipler HACK özelliğine maruz kalır.

Sombra’nın kısa bir oynanış videosu Overwatch’un resmi youtube sayfasında mevcut

Sombra Oynanış videosu

Sombra’nın hikayesi