Overwatch’ın Yeni Kahramanı Ashe Çıktı

Overwatch’ın Yeni Kahramanı Ashe Çıktı

Overwatch Ashe

Overwatch Ashe

Blizzard, popüler nişancı Overwatch için yeni bir güncelleme yaptı. Yama 1.30 artık tüm platformlarda mevcuttur. En yeni kahramanı Ashe’yi tanıtmanın yanı sıra oyunun haritalarına ve karakterlerine birkaç değişiklik yapar.

Bu ayın başlarında BlizzCon 2018 sırasında açılan Ashe, Deadlock çetesinin lideri ve Overwatch kadrosuna katılacak olan 29. karakterdir. BlizzCon’da ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra Public Test Bölgesine geldi ve şimdi tüm platformlarda ilk kez kullanılabilir. Bununla birlikte, şu anda sadece onu rakipsiz oyunlarda kullanabileceksiniz; çıktıktan sonraki iki haftaya kadar Competitive Play’da mevcut olmayacak.

Ashe, saldırgan bir kahramandır ve Overwatch’un daha çok yönlü karakterlerinden biridir. Ana silahı The Viper, yüksek yayılımlı yarı otomatik patlamaları ateşleyebilen bir lever-action tüfektir. Hassas ateş için görüşü de hedefleyebilir. Bunun üzerine Ashe, yakın mesafeden çok fazla hasar vermesini sağlayan ve hatta yere ateşlendiğinde geriye doğru Ashe’yi uçuşa gönderebilen bir Antrenör Tabancası ile donatılmış olarak geliyor.

Ashe’nin emrindeki bir başka eşsiz yetenek de Dynamite. Patlayıcıyı savaş alanına atabilir; kısa bir süre sonra veya ateş anında hemen patlayacaktır. Son olarak onun Ultimate’i BOB’tur. Çağrıldığında, BOB, kollarını toplar ve düşmanlarına ateş eder.

Ashe’ye ek olarak Yama 1.30, tüm kahramanların yanı sıra Mercy, Reaper, Symmetra ve Roadhog‘a özgü bazı genel değişiklikler yapar. Mercy’nin nihai gücü artmış olmasına rağmen, Reaper onu yakın mesafeli dövüş için daha uygun hale getirmek için ayarlandı. Roadhog en büyük değişim setini aldı; hepsini buradan yama notlarında görebilirsiniz.