Oyuncular Dragon’s Dogma 2’nin bir eklenti alacağına inanıyor

Oyuncular Dragon’s Dogma 2’nin bir eklenti alacağına inanıyor

Capcom’ın geçmişine dayanarak, Dragon’s Dogma 2’nin orijinal Dragon’s Dogma için olduğu gibi Dark Arisen gibi bir genişleme alacağı oldukça olasıdır. Ancak, oyun topluluğunda bazı DLC’lerin geleceğine işaret eden bazı veriler bulunmaktadır. Reddit üzerinde belirtildiği gibi, birçok oyuncu, oyunun kendisinin ek bir içerik yayınlaması gerektiğine inanmaktadır.

Açık dünya rol yapma oyununda, karakter diyalogları veya eşya açıklamaları gibi, “kuzey ülkesi”ne yapılan birçok gönderme bulunmaktadır. Bu, geliştiricilerin nesiller boyunca oyunlarda bırakmış oldukları ipuçlarıdır.

Bununla birlikte, oyunda bazı ana canavarların eksik olduğuna dair işaretler bulunmaktadır – tasarlanmış silah ve zırhları olan ancak oyun içinde gerçekte olmayan canavarlar. Bu durumun temel örneği, orijinal Dragon’s Dogma’daki tekrarlanan boss düşman Hydra’dır. Çoklu başlı canavar devam oyununda sadece yoktur.

Ayrıca antik kapılar da bulunmaktadır. Haritada dağılmış bu girişler şu anda ya çakıl taşları ya da toprakla kapatılmış durumda ancak aslında bir yere gitmeleri gerektiği gibi görünmektedir. Bu kapıların sadece kesilmiş içerik kalıntıları olabileceği olasılığı yüksek olsa da, oyuncuların ek maceralara işaret ettiğine inanmaları oldukça kolaydır, özellikle ilgili konumları göz önüne alındığında. Aslında, bazıları açık dünya kenarlarına gider.