Oyuncular, Sony’nin Resistance serisini geri getirmesini istiyor

Oyuncular, Sony’nin Resistance serisini geri getirmesini istiyor

Resistance: Retribution, PlayStation Plus Premium ve Extra abonelikleri kapsamında yer aldıktan sonra, Resistance serisi hayranları güncelleme istedi. Resistance serisi bir zamanlar PlayStation konsollarının bayrağıydı. Bu yüzden, bir kısmı Sony’nin ortadan kaybolan serinin yeniden yapımını çıkarmasını çok istiyor.

En azından bu, şimdi silinmiş olan bir Reddit gönderisinden anlaşılabilir. Bu gönderide hayranlar öncelikle Resistance 2’nin başarılı çok oyunculu modunu vurguladılar, ancak aynı zamanda senaryo kampanyasına ve diğer bölümlere de nostalji duyduklarını belirttiler.

Peki, Sony’nin nihayetinde Resistance’ı yenileme konusunda bir şansı var mı? Muhtemelen, hayır – çünkü Resistance 3, 2011 yılında 10 yılı aşkın bir süre önce çıktı. Yani, seri PS4 jenerasyonunu tamamen es geçti. Ayrıca Resistance: Burning Skies durumu da pek değiştirmedi. Bu oyun oldukça olumlu tepkiler aldı, ancak daha da terkedilmiş bir konsol olan PS Vita için yayınlandı.

Yine de, sonunda hiçbir şey çıkmayacak olsa bile hayal etmek zararlı değil. Özellikle de 2013’ten beri dondurucuda bekleyen Killzone’un hala sırasını beklediğini düşünürsek.