Oyuncular, Tifa ve Aeris için açık kıyafetlerle Final Fantasy 7 Rebirth’in tamamlanabileceğini doğruladılar

Oyuncular, Tifa ve Aeris için açık kıyafetlerle Final Fantasy 7 Rebirth’in tamamlanabileceğini doğruladılar

Çoğu oyuncu için Final Fantasy 7 Rebirth’in ücretsiz demo sürümünün en ilginç bölümü, plaj bölümünde sevdikleri kadın kahramanların bikini kıyafetleriyle karşılarına çıkmasıydı. Kıyafetleri o kadar açık ki, oyun topluluğunda bir tür anı haline geldi ve oyunculara benzeri kabul edilmeyen modern trendleri alay konusu yapma imkanı verdi. Square Enix’ten geliştiriciler daha da ileri giderek erotik kıyafetlerle Final Fantasy 7’nin remake’inin devamı olan Rebirth’i baştan sona kadar oynamaya izin verdi.

Bunun sadece Final Fantasy 7 Rebirth’in bugünkü piyasaya sürülmesinden sonra bilindiği ortaya çıktı. Oyuncular oyunun tüm ana karakterleri için kıyafet değiştirme özelliği olduğunu keşfettiler. Değiştirilebilir tüm kostümler sabittir ve aralarında Tifa ve Aerith için bikini kıyafetleri de bulunmaktadır. Sosyal medyada, oyunu açık kıyafetlerle oynamanın en iyi 2024 piyasaya sürümü yapısını oluşturduğu düşünülmektedir.

Diğer kostümler ise muhtemelen bu kadar ilginç olmayacaktır. Kullanıcıların ifadelerine göre, çoğunlukla oyunun alternatif kıyafetleri veya ana hikayeden karakter kıyafetleri mevcuttur. Ne yazık ki, Final Fantasy 7’nin remake’inin birinci bölümündeki kostümleri eklemeye karar vermediler. Güncellemelerle daha fazla kıyafet seçeneği sunulabilir, aksi takdirde oyuncuların seçimlerini genişletmek için PC sürümünün çıkmasını beklemeleri gerekebilir ve mod yapımcıları bu seçimi genişletmeye çalışacaklardır.