Oyunu Bitirmenin Uzun Yıllar Alacağı Söylenen No Man's Sky, Haziranda Çıkıyor

Oyunu Bitirmenin Uzun Yıllar Alacağı Söylenen No Man's Sky, Haziranda Çıkıyor

 Oyunu bitirmenin çok uzun süreceğini belirten oyunun geliştiricileri, bir uzay simülasyon oyunu No Man's Sky'ı bu yıl Haziran ayında Xbox Game Pass kapsamında hem Xbox hem de Windows 10 üzerine çıkış yapacağını açıkladı. 

 Dünyanın en popüler ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft, Xbox Game Pass hizmetine yeni bir oyun eklemek üzere. Oyunu bitirmenin bir ömür bile yetmeyeceği söylentileri oyunseverleri bir hayli meraklandırmış durumda. Xbox Game Pass kapsamında hem Xbox hem de Windows 10 için bu yıl Haziran ayında çıkış yapacak olan uzay temalı açık dunya oyunu tekli mod ve çevrimiçi mod olarak oynanabiliyor. 

 Hello Games tarafından geliştirilen aksiyon-macera tarzı uzay temalı No Man's Sky, ilk olarak 9 Ağustos 2016'da PlayStation 4'e, 12 Ağustos 2016'da Windows'a ve 24 Temmuz 2018'de ise Xbox One için yayınlanmıştı. Oyuncuların hem kagramanlarını hem de oyunda kullandıkları uzay araçlarını kendilerine göre tasarladıklayabilecekler. Aynı zamanda kendilerine verilen zorlu görevleri de bir yandan halletmeleri gerekecek. Bol bol keşif yapacağımız bu oyunda, haritanın tamamını gezebilmenin uzun yıllar alacağı söyleniyor. 

 Birçok oyuncunun dikkatini çekeceği uzay temalı bu oyun, bu yıl haziran ayından itibaren Xbox Game Pass kullanıcıları ile buluşmuş olması bekleniyor. Çevrimiçide oynanabilen No Man's Sky'ı sanal gerçeklik ekipmanlarını kullanarak da deneyimleyebilirsiniz. Xbox Game Pass kullanıcısı değilseniz ve oyunu yüksek bir fiyata satın almakta istemiyorsanız, 1 Haziran'a kadar oyunu yüzde 50 indirimle 75 TL'ye satın alabilirsiniz. Ayrıca oyun Steam'de de 75 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor.