Pac-Man Geo, iOS ve Android İçin Yayınlandı

Pac-Man Geo, iOS ve Android İçin Yayınlandı

 Gerçek bir harita altyapısı ile karşımıza çıkan Pac-Man Geo, 170 farklı lokasyonda oynanabilecek olup aynı zamanda Google Haritaları kullanacağız. Diğer pokemon oyunlarından oldukça farklı bir tarzı bulunan Pac-Man Geo, iOS ve Android için geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. 

 Bandai Namco tarafından yayınlanan Pac-Man Geo, toplamda 170 farkl lokasyon çatısı altında oynanabilecek olması oyunseverleri şimdiden heyecanlandırdı. Bildiğimiz üzere Pokemon Go oyuncuları pandemi nedeniyle dışarıya çıkıp Pokemon yumurtalarını alamamışlardı. Normalleşmeye geçmeye çalıştığımız bu dönemlerde Pac-Man Geo tekrardan bizleri sokaklara ve caddelere dökecek. 

 Oyunun hem Android hemde iOS için yayınlanması her iki kullanıcı oyunsever tarafından ldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. App Store ve Play Stor'da bulabileceğimiz Pac-Man Goe'nin boyutu ek indirme ile telefonunuzda biraz yer kaplayabilir. iOS kullanıcıysanız ve oyunu indirmek istiyorsanız telefonunuzda 112,6 MB'lık boş alanınızın olması gerekecek. Eğer Android kullanıcıysanız ve oyunu indirmek istiyorsanız sizlerinde 70 MB'lık boş bir alana ihtiyacınız olacak. Bu kadarla sınırlı olmayan oyun için indirdikten sonra 3 GB'lık bir ek indirme söz konusu olacak.