Palworld’a “birçok yeni ve ilginç özellik” eklenecek. Geliştiriciler oyunculardan bunları test etmelerine yardımcı olmalarını istiyor.

Palworld’a “birçok yeni ve ilginç özellik” eklenecek. Geliştiriciler oyunculardan bunları test etmelerine yardımcı olmalarını istiyor.

Hayatta kalma oyunu Palworld’ün geliştiricileri durmayı düşünmüyor. Discord üzerinden duyuruda bulundular ve oyunlarına “çok sayıda yeni ve ilginç içerik” geleceğini belirttiler. Ancak bu gerçekleşmeden önce, yakında başlayacak özel bir test programında oyuncular tarafından test edilecek ve bugün başvurabileceğiniz bir program olacak.

Şu anda yeni ve ilginç içerik hazırlıyoruz, ancak önce bizimle birlikte test ederek ve geri bildirimlerinizi bırakarak bize yardımcı olacak oyuncular arıyoruz.

Ancak potansiyel Palworld beta oyuncularının belirli önemli koşulları karşılamaları gerektiğini unutmamak önemlidir. Örneğin, resmi Discord kanalına üye olmaları gerekmektedir ve oyun mekaniği konusunda geniş bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. En önemli gereklilik gibi görünen şey ise herhangi bir hatayla veya “exploit” ile ilgili her türlü bilgiyi geliştiricilere iletmeye tamamen hazır olmalarıdır.

Palworld’in topluluk yöneticisi olan Bucky’nin belirttiği gibi, sadece çok kararlı insanlara ihtiyaçları vardır. Test ortamı, eksikliklerle dolu bir ürünü oynamak anlamına gelir, yeni içeriği ideal test etmek değildir.

Ayrıca, geliştiriciler, programa gerçekten “hata avcısı” olmayı düşünen oyuncuların dahil olmasını umuyorlar.

Test sürümü, yeni içerikle serbest oynamak veya erken erişim sağlamak amacıyla değil, bu nedenle gerçekten hataları aramaya ve test etmeye ilgi duyanların katılacağı umudu vardır.

Palworld, erken erişimde 19 Ocak’ta piyasaya sürüldü. Oyun PC, Xbox One ve Series X/S’de mevcuttur. Oyunun Xbox Game Pass kütüphanesinde bulunabileceği de belirtilmektedir.