Palworld’ün yeni oynanış fragmanı, ilk raid boss’a karşı savaşı gösteriyor.

Palworld’ün yeni oynanış fragmanı, ilk raid boss’a karşı savaşı gösteriyor.

Şirket Pocket Pair, Palworld oyununda son güncellemede ortaya çıkan ilk raid bossu olan Bellanuar’a karşı sıcak bir mücadeleyi gösteren bir oynanış fragmanı yayınladı.

Bellanuar, Palworld oyuncularının yakın gelecekte karşılaşacakları yüksek seviyeli zorlukların ilki olarak yer alıyor. Amaç açık – oyuncuların belirlenen 10 dakikalık süre içinde boss’u yenmek.

Kolay söylemek, zor yapmak. Görüldüğü gibi, oyuncunun birçok destek pal, roketatarlar ve diğer gelişmiş silahlarla Bellanuar’ı temizlemesi için birkaç dakikaya ihtiyacı oluyor. Boss da saldırıya karşı savunmasız kalmıyor ve laser ışınları, karanlık kasırga ve aniden arenanın bir ucundan diğerine teleport yaparak karşı saldırıya geçiyor.

Bellanuar’ın yanı sıra, Palworld için 0.2.0.6 büyük güncellemesinde birkaç önemli özellik daha eklendi. Örneğin, artık tecrübe puanlarını hızlı bir şekilde kazanmak için özel yardımcılar kullanabilir ve haritada “Recovery Potions” adlı tıbbi malzemeleri bulabilir, böylece keşifler sırasında kolayca canınızı yenileyebilirsiniz.

Ayrıca, birçok hata düzeltildi, üs inşaatında ve diğer oyun dinamik özelliklerinde değişiklikler yapıldı, ayrıca pallerin istatistiklerini öğrenmeyi sağlayan yetenek gözlükleri gibi yeni özel eşyalar da eklendi.