Palworld’ün yeni yaması geliştirmeler getiriyor ve hataları düzeltiyor.

Palworld’ün yeni yaması geliştirmeler getiriyor ve hataları düzeltiyor.

Şirket Pocketpair, Steam’deki PC sürümü için Palworld’ün v.0.1.5.0 yamasını yayınladı, yakında Windows Mağazası ve Xbox Series X|S ve One sürümleri için de mevcut olacak. Güncelleme çeşitli iyileştirmeler ve düzeltmeler getirdi.

Yenilikler arasında, fare ve klavye ile oynayanlar için tam tuş yapılandırması desteği, artık eşyaları ve binaları oluşturmak için oluşturma tuşunu basılı tutmanıza gerek yok, sadece basit bir dokunuş yeterli (ayarlanabilir). Ayrıca hilelere karşı önlemler iyileştirildi, merdivenlerin ve diğer mobilyanın üssün alanına yerleştirilmesi kolaylaştırıldı ve yan yana birden fazla yapı varken etkileşim iyileştirildi.

Düzeltmeler arasında, Pal’ın üs içinde, üs sınırlarında veya çatılarda sıkışıp kalmasına neden olan sorunlar, kayıtlarda aşırı veri birikimi, ve Digtoise’un yararlı madenlerin çıkartılmasında verimliliğinin artırılması yer alıyor.

Yama çıktıktan kısa bir süre sonra Pocketpair, yanlışlıkla patronları ele geçirmeyi sağlayan bir hatanın da düzeltildiğini açıkladı.Şaka yaparak, takım “yanlışlıkla hatanın düzeltilmesinden” dolayı oyunculardan özür diledi.

Bu şekilde, Pocketpair, yeni içeriğin duyurulduğu birkaç hafta önce PvP ve patronlarla baskınlar gibi beklenen içerikleri içeren Palworld’ü başlatmasının ardından oyunu desteklemeye devam ediyor.