Paradox, Crusader Kings 3’ün üçüncü güncelleme bölümünü tanıttı.

Paradox, Crusader Kings 3’ün üçüncü güncelleme bölümünü tanıttı.


Bugün Paradox Interactive şirketi, Orta Çağ dönemi hakkındaki heyecan verici hikayesi ve zengin senaryosuyla bilinen ödüllü büyük strateji oyunu Crusader Kings 3’ün 2024 yılındaki planlarını duyurdu. Crusader Kings 3’ün üçüncü bölümü, uzun zamandır beklenen Bizans temalı büyük genişleme de dahil olmak üzere iki genişleme, olay paketi ve genişleme geçişinin bir parçası olan ücretsiz kozmetik kıyafet genişlemesi içerecek. Bu genişlemelerin geçişini şimdiden almak isteyen herkes için şu anda indirilebilir durumda.

Crusader Kings 3’ün üçüncü bölümü şunları içerecek:

  • Couture of the Capets (ücretsiz): Couture of the Capets ile lüksün dünyasını keşfedin. Bu kozmetik set, III. Bölüm satın alındıktan hemen sonra mevcut olup, 13. yüzyılda Fransız kraliyet kültüründen esinlenen yeni moda ve tarzlarla tanışmanızı sağlar.
  • Legends of the Dead: Bu ana genişleme, efsanevi bir figür haline gelmenizi sağlar. Büyük sırlar ve etkili propaganda, soyağacınızın gücünü yüzyıllar boyunca artırabilir. Soyağacınızın efsanesini Kraliyet Kronikçileri aracılığıyla yönlendirin ve büyüyen şöhretinizi dayanıklı bir miras oluşturmak için kullanın. Ancak uzak diyarlardan gelen tehdide dikkat edin, çünkü Kara Ölüm kendi efsanevi mirasını yaratmaktadır.
  • Power to the Violets: Bu genişleme, Bizans İmparatorluğu’nun ihtişamını ele alıyor. Yeni bir idari yönetim biçimi ile Konstantinopolis’ten yönetin ve Bizans temalı çeşitli olaylar ve özelliklerin keyfini çıkarın. Veya cesur olun ve asil ününüzün toprakla bağlı olmadığı bir hayat yaşayın, maceracı bir kiralık asker olarak güvenli avludan uzaklara seyahat edin.
  • Wandering Aristocrats: Bu seyahat sistemine dayalı olay paketi, “Tours and Tournaments” ile sunulan yeni bir yaşam tarzını ve seyahat için yeni yolları ve nedenleri tanıtıyor – güvenli avludan uzakta dolaşmanın bağlantılı olaylarını ve hikayelerini.

Üçüncü bölümün içeriğinin ilk kısmı 4 Mart’ta yayınlanacak. Legends of the Dead, Paradox’un ödüllü Orta Çağ rol yapma strateji oyununa birçok yeni eylem, olay ve özellik ekleyen yeni bir ana genişleme.

Savaş, hastalık ve akrabaların entrikaları, en ünlü hükümdarlara bile son verebilir. Kendi şanınızı ve itibarınızı ölümünüzden sonra nasıl koruyacaksınız? Kraliyet hanedanının şanını, atalarının şanı kadar süsleyen hiçbir şey yoktur, bu yüzden geçmişinizi yücelterek geleceğinizi garanti altına almak mantıklı olabilir. Legends of the Dead’de, büyük başarılarınızın hikayelerinin sizin ardınızda yaşayacağını garanti altına alabilir, kronikçiler ve şairler tarafından ölümsüzleştirilen propagandayla ölümlü sınırlardan kaçtıktan sonra. Ancak efsanevi büyüklük dahi en büyük tehlikeye meydan okur – Kara Ölüm, Orta Çağ dünyasının temellerini tehdit eden tehlikeli bir veba.